Luk

Sure EfB-fans satte banner op: Forstår vreden

| 1. Division | 9 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Esbjerg fB 4-0
1. Division Oprykningsspil
16' 1-0 Justin Lonwijk
31' 2-0 Justin Lonwijk
67' 2-0 Rodolph Austin
77' 3-0 Sebastian Grønning
84' 4-0 Younes Bakiz

Sure Esbjerg-fans havde fredag aften hængt et banner op med et klart budskab til sportschef Jimmi Nagel Jacobsen, og han forstår godt fansenes frustrationer.

Esbjerg tabte fredag aften 0-4 til Viborg i en topkamp i 1. division, og det blev for meget for nogle af de vestjyske fans.

JydskeVestkysten skriver, at der på Esbjergs administrationsbygning var opsat et banner med teksten 'Jimmy Nagel tag ansvar - pak dit lort' rettet mod sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Han så ikke selv banneret, men han forstår godt, at fansene er frustrerede.

- Men jeg har fået fortalt, at der var hængt et banner op, og jeg vil sige, at jeg sagtens kan forstå tilhængernes frustration og vrede. Vi stod selv med en lortefølelse og var ekstremt skuffede efter den kamp i Viborg, siger Nagel til jv.dk.

Esbjerg har ét point op til Silkeborg på andenpladsen, der dog har en kamp i hånden, som de spiller lørdag imod HB Køge.


Af Sara Margren

9 kommentarer

Taberigen 11:41          
Nagel, du skal ikke forstå vreden, men budskabet ;-)
7000 FCF 13:18          
Nu har jeg fulgt med i en del år, og Esbjerg har altid haft et stort hjerte i mig, men jeg har også lagt mærke til, at i EFB tilhængere, altid har været utilfredse med dem der har været i ledelsen, så snart i ikke er med i toppen af dansk fodbold. Det er ok at være kritisk, men man skal også være realistisk. Som strukturen er nu, er der kun plads til 12 hold i superligaen, og i ligger tros alt, blandt de 15 bedste hold herhjemme.
BD 13:24          
Det er ikke helt sandt - der var ret stor opbakning omkring Ted van Leuwen og Lammers, selv da det gik dårligt i Superligaen/1. Division. Man kunne se en langsigtet plan, mens alt før og sidenhen har drejet sig om lappeløsninger og overbetalte velkendte navne fra dansk fodbold. Folk har fået nok af den uendelige famlen i blinde.
barkaldmigbusse 14:08          
Det handler jo ikke om at EFB skal ligge i toppen, men mere den måde som klubben er blevet kørt i sænk på. Man burde have lært af sidste gang man røg ned, men det virker ikke helt sådan. Man havde jo en masse kæmpe talenter i klubben førhen, braithwaite, ankersen brødrene osv, men dem valgte man at sælge allesammen. Og hvad tog man ind? en masse forskellige nationaliteter, som desuden også var løntunge. Hvorfor har man ikke satset mere på sine egne talenter, og hvis man absolut skulle sælge, så få dog noget ordentligt ind og ikke en eller anden ukrainsk lottokupon.
EFB er en klub der hører med i superligaen, måske ikke i toppen, men de hører i hvert fald til i ligaen.
7000 FCF 15:19          
Jeg lærer aldrig at forstå, hvorfor der skulle være nogen hold, der hører mere hjemme end andre. Hvis det var sådan, så blev fodbold godt nok kedeligt.
Tveskæg 16:53          
Som Danmarks femtestørste by og med langt til nærmeste reelle konkurrent, har EfB et opland, der gør at hvis klubben var nogenlunde fornuftigt drevet lå man fast i SL.
7000 FCF 17:47          
Tveskæg. Nu betyder afstand ikke så meget i dag, og både Vejle, Horsens og SønderjyskE, er også inden for rimelig afstand
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj