Luk

Surt for HSV: Kiel sejrede trods Albers-kasse

| 2. Bundesliga | 17 kommentarer

Infoboks

Holstein Kiel vandt torsdag med 3-2 mod Regensburg, hvor danske Andreas Albers scorede for gæsterne. Nu har de som minimum sikret sig en playoffkamp til Bundesligaen.

Holstein Kiel kunne med en sejr sikre sig muligheden for at spille sig i Bundesligaen til næste sæson, da Andreas Albers og Regensburg kom på besøg torsdag.

Hjemmeholdet fra Kiel havde dog brug for en sejr, hvis de som minimum ville ende sæsonen på en tredjeplads, der giver en playoffkamp mod Bundesligaens nummer 16. De havde dog ikke danske Mikkel Kirkeskov med i opgøret.

De fik også den værst tænkelige start, da de fik tilkendt sig et straffespark imod sig, da en af Holstein Kiel-spillerne ramte bolden med armen, da han kom glidende i feltet. Dommeren gav så gæsterne chancen fra pletten, hvor Albers fik ansvaret.

Her var danskeren dog en smule heldig, da gled i skudøjeblikket, men Thomas Dahne inde på stregen formåede ikke at redde bolden til stor lettelse for Albers.

Holstein Kiel var dog fortsat det bedste mandskab på banen, og de reducerede blot fire minutter senere ved Fin Bartels.

I anden halvleg var der spænding for alle pengene, da gæsterne igen kom foran med 2-1, da Albion Vrenezi bragte Regensburg i front, og så havde hjemmeholdet fra Kiel i den grad travlt, hvis de ville have alle tre point i toppen af 2. Bundesliga.

Men i løbet af fire minutter vendte Kiel opgøret på hovedet, da Simon Lorenz først udlignede til 2-2 efter 79 minutter, inden Alexander Muhling sikrede hjemmeholdet alle tre point med sin scoring til 3-2, der endte med at blive kampens resultat.

Holstein Kiel ligger nu placeret på andenpladsen med 62 point. De har syv point ned til HSV på fjerdepladsen, og da der kun mangler to runder af 2. Bundesliga, har Kiel sikret sig en playoffkamp som minimum.


Af Raymund Nelausen
Søndag 20. juni