LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Suso sørgede for deler med Betis

| Europa League | 2 kommentarer
Highlights: Suso reddede Milan fra en håbløs situation i Gruppe F
Akrobatisk afslutning af Christodoulopoulos sender Olympiakos på vinderkurs
Suso sørgede for deler med Betis
Foto: Getty Images
Suso udlignede for AC Milan, som med det mål sikrede sig 1-1 på udebane mod Real Betis i Europa League. Olympiakos smadrede Dudelange.

Real Betis skulle torsdag aften forsøge at følge op på den flotte sejr de i seneste Europa League-spillerunde hentede på udebane mod AC Milan.

Det spanske mandskab kom også godt fra start i det omvendte opgør, for de bragte sig foran, da der var spillet bare 12 minutter.

Venstrebacken Junior sendte et præcist indlæg ind i feltet, hvor han fandt Giovani Lo Celso, som sikkert sparkede bolden i nettet. 1-0 til Real Betis var også stillingen ved pausen efter en første halvleg, som hjemmeholdet dominerede og var bedst i.

I anden halvleg havde gæsternes Suso et glimrende forsøg, der blev snuppet af Real Betis-keeperen, men efter lidt mere end en times spil, lykkedes det for Suso.

Han smækkede et indlæg ind i feltet og da ingen fik ram på bolden undervejs, sejlede den i nettet ved bagerste stolpe til 1-1.

Det blev ikke til flere mål i kampen og Susos mål var derfor nok til at sikre pointdeling mellem Real Betis og AC Milan.

Andetsteds udraderede Olympiakos Dudelange med hele 5-1 og sidstnævnte er derfor færdig i turneringen, mens Real Betis, AC Milan og Olympiakos må slås om de to øverste pladser i gruppen.Af Nanna Møller Karlsen
Torsdag 18. april
Onsdag 17. april