Luk

Suveræne Atletico Madrid sænkede Sevilla

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Sevilla 2-0
La Liga
17' 1-0 Ángel Correa
76' 2-0 Saul Niguez

Atletico Madrid fortsætter deres imponerede resultater i La Liga, hvor de tirsdag aften slog Sevilla med 2-0 på hjemmebane. 

Atletico Madrid var fortsat blot noteret for et enkelt nederlag i denne sæson af La Liga, men tirsdag aften ventede en af sæsonens sværeste prøvelser, da Sevilla var gæster hos hovedstadsklubben.

En sejr til Diego Simeones tropper kunne sende dem fire point foran Real Madrid, mens Sevilla ville spille sig ind i top fire med tre point.

Efter 17 minutters spil var det dog Atletico Madrid, der greb ud efter sejren.

Gode kombinationer i højre side endte med, at Kieran Trippier lagde bolden skråt tilbage i feltet, hvor han fandt Angel Correa.

Omringet af venner og fjender drejede han rundt om sig selv, inden han bankede bolden resolut ned i det korte hjørne med det kolde venstreben.

Små ti minutter senere faldt en løs bold til Sevilla-backen Marcos Acuna, der manglede skarphed i afslutningen, da han sparkede den tæt forbi den fjerneste stolpe.

Inden pausefløjtet faldt der også en chance til Luis Suarez, der tæt under mål fik dirigeret bolden ned mod det højre hjørne, men Yassine Bounou leverede en glimrende redning i Sevilla-målet.

Dermed blev det ved 1-0 til Atletico Madrid ved pausen.

En Nesyri missede - Saul ramte plet

Anden halvleg startede med en god chance til Sevillas Youssef En Nesyri, der sparkede fladt mod højre, men Jan Oblak reddede flot i målet.

Den marrokanske angriber er ellers brandvarm, efter han lavede hattrick mod Real Sociedad i weekenden.

I stedet afgjorde Saul opgøret med et kvarter igen, da midtbanespilleren gjorde det til 2-0.

Marcos Llorente blev spillet dybt i højresiden, og han fandt Saul på kanten af feltet med en tværpasning.

Han fik tid og plads til at lægge bolden til rette for det gode venstreben, inden han sparkede den fladt i nettet ved roden af højre stolpe.

Otte minutter før tid fik Youssef En Nesyri en løs mulighed for at bringe spænding tilbage i opgøret, men han afsluttede første gang over mål.

Dermed blev det til endnu en Atletico Madrid-triumf, der nu topper La Liga med fire point ned til Real Madrid, der tilmed har spillet to kampe flere.


Af Andreas Roesen

13 kommentarer

Munchen 23:34          
Der er vist ingen tvivl om at det er de kommende spanske mestre vi så i aften. De er imponerende stabile uden direkte at brilliere. Dem henter Barca og real ikke.

Hvor må suarez fryde sig inderst inde, ovenpå den lidt respektløse måde han endte sine dag på, i Barcelona.

Suarez afskedigelse må vel iøvrigt være en af Barcelonas - historisk set - dårligste og mærkeligste beslutninger nogensinde. Særligt når de ingen alternativer anskaffede sig til angrebet men fortsat har eksempelvis braithwaite og griezman!
TheUnitedWay 23:42          
Fedt hvis Atletico rent faktisk tager mesterskabet. Stor respekt for Cholo.
rodebutik 23:50          
Selvfølgelig er der tvivl, de er ikke engang halvvejs i sæsonen, Atleti er stabile og gode og af den grund svage favoritter, men de mangler en del svære udekampe, fx mod Villarreal, Sevilla og Barcelona, meget kan ske.
haraltidret 23:53          
Det er afgjort alt for tidligt at tale om mesterskab til Atletico Madrid. Men udgangspunktet for at kunne vinde mesterskabet er rigtigt godt. Især hvis de vinder deres udsatte kampe.
Milanistar 07:03          
Hvis de bringer sig 10 point foran nærmeste forfølger vil det være en eklatant fiasko ikke at vinde mesterskabet. Det kommer heller ikke til at ske i så fald, dertil er de for disciplinerede til at lave den slags koncentrationssvigt. De øvrige hold ser markant svagere ud end Atleti, derfor tør jeg godt vædde en fodboldtrøje på at Rojiblancos vinder denne sæson.
Frakørsel 1 07:56          
Atletico har et utroligt højt bundniveau, måske et andet udtryk at bruge for stabilitet, som flere andre skriver ovenfor. Topniveauet er jeg lidt mere i tvivl om, som man bør se mod de rigtig gode hold. I kampene mod Bayern og real Madrid var Atletico (desværre) slet ikke med. Men Atletico ser ud til at være en af de klubber der har tacklet Corona forstyrrelserne allerbedst.
Ukendttt 08:05          
Barcelona og real er for ustabilt i år
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar