Luk

Svendsen-drøn i målrig sejr over Rosenborg

| Eliteserien | 2 kommentarer

Infoboks

Rosenborg - Brann 2-3
Eliteserien
22' 0-1 Robert Taylor
23' 0-2 Daouda Bamba
47' 0-3 Sander Svendsen
81' 1-3 Kristoffer Zachariassen
90' 2-3 Holmar Örn Eyjolfsson

OB-lejesvenden Sander Svendsen kom tirsdag på måltavlen med et klassehug for Brann, der besejrede Carlo Holse og Rosenborg med 3-2 i Eliteserien.

I de døende sekunder af sommerens transfervindue blev Sander Svendsen udlejet fra OB til Brann, og tirsdag fik angriberen en hovedrolle.

Brann gæstede Åge Hareides Rosenborg, der havde Carlo Holse i startopstillingen, og det skulle udvikle sig til en spændende affære – i hvert fald til sidst i kampen.

Gæsterne fra Brann gjorde nemlig sit for at afgøre løjerne i første halvleg, hvor Robert Taylor og Daouda Bamba begge scorede inden for et minuts penge midtvejs i halvlegen.

Brann gik derfor til pause foran 2-0, og to minutter inde i anden halvleg blev den føring udbygges, da Sander Svendsen via undersiden af overliggeren bragede bolden i kassen til 3-0.

Således så det ud til at være så godt som afgjort, men Rosenborg sprællede i nettet til sidst.

Først reducerede Kristoffer Zachariassen til 1-3 ni minutter før tid, inden Holmar Oprn Eyjolfsson gjorde det til 2-3 i overtiden, men tættere på kom Rosenborg aldrig.

Brann kørte sejren i hus og tog dermed et stort skridt væk fra nedrykningsstregen, mens Rosenborg forbliver som nummer fire.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar