LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Svenn Crone jubler over lang kontrakt

| Superligaen | 4 kommentarer
Svenn Crone jubler over lang kontrakt
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,75 3,50 4,75
NordicBet 1,80 3,65 4,60
Oddset 1,77 3,65 4,70
Svenn Crone glæder sig stort over sin nye kontrakt med Brøndby og forklarer, at hans ambition er at spille sig ind som fast højre back i klubben.

Brøndby meddelte tidligere onsdag, at klubben har givet Svenn Crone en ny kontrakt, som gælder frem til sommeren 2020.

22-årige Crone, hvis tidligere kontrakter med Brøndby har været noget kortere, glæder sig over, at han nu har fremtiden på plads i flere sæsoner.

- Det viser stor tillid fra klubben, at de nu har givet mig en lang kontrakt, det er jeg sgu stolt af. Jeg har egentlig ikke selv tænkt så meget over, at jeg har haft korte kontrakter tidligere, men en lang kontrakt giver bare noget arbejdsro, så jeg kan fokusere fuldt ud på at udvikle mig, siger Crone til bold.dk.

- Tidligere har jeg også haft fuld fokus på at spille mig på holdet, så på den måde ændrer en lang kontrakt ikke det store, men jeg er selvfølgelig glad for at få en længerevarende aftale denne gang.

Svenn Crone har de seneste uger set Alexander Jung løbe med spilletiden som venstreback, mens anfører Johan Larsson sidder tungt på pladsen som højreback.

Crone tager den spilletid, han kan få de kommende uger, men lægger ikke skjul på, at ambitionen er at spille sig på holdet som højre back på lang sigt.

- Lige her og nu forsøger jeg bare at komme på holdet, men der er ingen tvivl om, at jeg med denne kontrakt på sigt vil gå efter at spille mig til en fast plads på holdet som højre back.

- Så længe Johan er her, skal jeg bevare tålmodigheden og arbejde hårdt. Det er sådan, jeg har gjort de seneste år, så det her ændrer ikke på min situation.

- Jeg tager alle de kampe, jeg kan få, og alle kampene på venstrebacken har også givet mig meget, men jeg har også talt med klubben om, at jeg på sigt skal gå efter højrebacken, siger Crone til bold.dk.

Svenn Crone har spillet 42 Superliga-kampe for Brøndby.

mikkel@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april