Luk

Svensk landstræner: Vi må overveje Zlatan

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Inter - AC Milan
Coppa Italia (26/01)
Oddset 2,00 3,70 3,40
bet365 2,00 3,50 3,60

Sveriges landstræner Janne Andersson er lydhør overfor Zlatan Ibrahimovic, der fortalte, at han savnede det svenske landshold. 

Zlatan Ibrahimovic har åbnet op for, at et landsholdscomeback, da han til Aftonbladet fortalte, at han savner landsholdet og udtrykte ønske om at spille på den svenske hjemmebane Friends Arena. 

Den udtalelse har den svenske landstræner Janne Andersson også læst, og han glæder sig over AC Milan-angriberens savn til landsholdet. 

- Jeg har læst interviewet med Zlatan. Først og fremmest er det godt at høre, at han savner landsholdet. I forhold til spørgsmålet om at han kan komme i spil til landsholdet, så opfatter jeg det som, at Zlatan udtaler sig, som han ikke har gjort før. 

- Det gør det naturligt, at vi har en eller anden form for kontakt i fremtiden for at drøfte sagen yderligere. Det næste møde er først i marts, så der er masser af tid til det, siger Janne Andersson ifølge Fotbollskanalen. 

Zlatan blev i går kåret til årets spiller i Sverige for 12. gang. Han har optrådt for det svenske landshold 116 gange, hvor han har scoret 62 gange. 


Af Andreas Roesen

9 kommentarer

JakobVest 12:36          
Burde være en no brainer at udtage ham, hvis han selv vil.
Han er jo en af europas skarpeste angribere pt.

Ingen er sverige er i nærheden af hans niveau, på trods af han er 39
glvardevej 12:45          
Tror slet ikke han selv vil. Det eneste han ville have var det han fik her.

Han vil meget gerne bare være i fokus, og nu har han sørget for at al snak om landsholdet - der har klaret sig så godt siden 2016 - kommer til at handle om ham frem mod EM.

Jeg spår at vi kommer til at se en masse tvetydige hints fra ham på Instragram, Twitter osv frem mod truppen skal udtages engang i maj, hvorefter han ikke kommer med, men at det i stedet er platform for noget kommercielt, et nummer han har lavet et utal af gange efterhånden
Juniorx 12:47          
Hvis han var Dansker ville jeg håbe at vi sagde nej tak!!

Det hele handler om Zlatan, og de har sgu aldrig spillet bedre når han var med(Enkelte kampe ja, men ikke over lange perioder). Evnerne er ikke til diskution, han virker bare ikke god for en trup, hvor medspillerne ikke helt er på nivaue!!
TJensen 13:24          
Svært at forstå den måde Zlatan omtaler landsholdet, det er meget svagt og vel uZlatan at sige han savner. Når han ville have kontrakt med MIlan var han ude at sige at Milan behøver ham, og det ved de godt.

At landsholdet så bider på er han nok ret tilfreds med, for så kan han komme hjem som en anden massias og måske redde nationen :)
ABCDE FC 13:28          
Hvis Zlatan har lyst til at komme tilbage, er han selvskrevet til det svenske landshold. Han ville være selvskrevet til 95% af alle landshold i verden.
haraltidret 13:59          
Jeg tror Zlatans pludselige interesse for landsholdet drejer sig om at vi nærmer os en slutrunde, og den vil Zlatan gerne med til. Men jeg tror ikke han har nogen interesse i at spille Nations League eller VM kval kampe for Sverige.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar