LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Svensk medie: 40 millioner for Tibbling

| Superligaen | 53 kommentarer
Highlights: Suveræne Brøndby sejrede mod Subotica
Svensk medie: 40 millioner for Tibbling
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,66 3,60 5,25
NordicBet 1,74 3,70 4,95
Oddset 1,77 3,65 4,70
Det svenske medie fotbollskanalen.se mener at vide, at Brøndby kræver omkring 40 millioner kroner for Simon Tibbling.

Skulle Brøndby have lyst til at slippe den svenske midtbanedynamo Simon Tibbling, så bliver det ikke for et lille beløb.

Det svenske medie fotbollskanalen.se erfarer, at Brøndby kræver 40 millioner, hvis Tibbling skal have lov til at skifte klub.

Mediet skriver ligeledes, at de franske klubber Montpellier og Saint-Etienne har været villige til at byde 20 millioner for den 23-årige svensker, men det er angiveligt ikke nok for Brøndby.

Tibblings kontrakt med Brøndby løber til 2022.Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

53 kommentarer

Ralle64 12:16          
Troede vi havde etableret at det her var en and...

Svenske sportsmedier er ikke til at stole på, videre i programmet.
mt1015 12:19          
Det er måske lidt nostalgisk, men jeg savner godt nok at spillerne bliver længere i klubberne og opnår legendestatus som eks: Kim Vilfort, Ole Bjur.

Det er efterhånden lang tid, hvis en spiller er i en klub i 4 år. Men argumentet er jo at de skal ud og tjene penge til resten af deres liv, da fodboldkarrieren er kort.Men alligevel; de har sgu lidt tralvt:)
LFC4Life 12:22          
Sørloth-salget har nok fordrejet lidt, hvad man tænker Superligaspillere kan sælges for.

Jeg vil meget, meget meget nødig af med Tibbling. Men 40 millioner for ham, så siger jeg også at det må være muligt at hente en erstatning med et stor plus på bundlinjen.

I øvrigt enig, det er lækkert at vi ikke SKAL sælge. Det er længe siden vi har kunne sige nej til 20 millioner for nogen (og længe siden vi har haft nogen, der var værd at byde 20 millioner på)
Milo 12:54          
Brøndby er ikke presset til, at sælge. Troels Bech har udtalt, at de gerne se Tibbling blive i klubben minimum ét år mere og nu mener en avis så, at prisen der forlanges er 40 mio. Søren Sorgenfri har været ude og kalde rygtet for en and.

Hvis Brøndby har meldt en pris til interesserede på 40 mio, så tror jeg også det er fordi de ved at de kan tillade sig det da de ikke er presset til at sælge grundet økonomi, ej heller kontraktlængde.

Jeg vil mene, at 40 mio (eller i nærheden af dette) vil være umådelig godt salg for Brøndby. Det er dog kortsigtet, da jeg ikke mener at miste endnu en fra start 11-eren er det der skal til for, at vi kan slås for mesterskabet. Tror det vil være bedre for Brøndby at beholde ham til næste somme, gå efter mesterskabet og spiller Tibbling en fornuftig sæson, så er han i hvert fald ikke mindre værd.
NigrumLupus 12:55          
Dejligt at se BIF kommer ind i kampen ligesom de andre danske top/subtop klubber og kræver en ordenlig pris for deres spillere.
dgh1896 12:55          
Det ville da også være sødt hvis Brøndby drengene kunne prøve at få et salg. Det er faktisk en ret vigtig ting når man leger seriøs fodboldklub.

Lidt ligesom det ville være ret sødt hvis du kunne prøve at skrive i en lidt mindre nedladende tone. Det er faktisk en ret vigtig ting hvis man ønsker en seriøs debat.


Edit: Ovenstående er svar på et indlæg længere fremme i debatten. Der er bare et eller andet som ikke rigtig fungerer for bold.dk´s servere pt., aner ikke hvorfor det står som om det blev skrevet for to timer siden.
gamma381 13:07          
Med konstante underskud er det nok ikke forde at det kører pisse godt med økonomien, så til 40 mill ryger han ud af døren med et hult drøn 😁
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april