Luk

Svensk profil: Pinligt hvis norske fans vinder

| EM | 2 kommentarer
Svensk profil: Pinligt hvis norske fans vinder
Foto: Getty Images

Infoboks

Malta - Sverige
EM Kvalifikation Gruppe F (12/10)
NordicBet 50,00 10,00 1,08

Der ventes 40.000 tilskuere til Sverige EM-kvalifikationsbrag mod Norge, og ifølge Albin Ekdal ville det derfor være pinligt, hvis de norske fans vinder på lægterne.

Der kommer utvivlsomt blæs på, når der søndag aften klokken 20.45 blæses til nordisk brødrekamp mellem Sverige og Norge på Friends Arena i Stockholm.

Den omvendte kamp i EM-kvalifikationens Gruppe F endte 3-3, og med den slags underholdning i sigte ventes der 40.000 tilskuere til kampen.

Sampdorias Albin Ekdal glæder sig til oplevelsen.

- 40.000 på hjemebane. Det bliver fedt. Det føles godt. Det er en sjov kamp at skulle spille, siger Akdal ifølge fotbollskanalen.se.

- Fansene giver os ekstra energi og hepper os forhåbentlig frem til en sejr. Det siger sig selv, at har man 40.000 i ryggen, som støtter og hepper, så før man ekstra energi, siger Ekdal, der ikke håber, de norske fans vinder kampen på tribunerne.

- Nej, det ville være utrolig pinligt, hvis deres fans vinder den. Så det må væreen opfordring til alle svenske fans, at de skal overdøve de nordmænd, der kommer, siger Ekdal. 


Af Thor Carlskov
Fredag 20. september
Torsdag 19. september