Luk

Svensker om AaB-job: Kan ikke kontrollere det

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,05 3,50 2,14
Oddset 2,90 3,40 2,30

Jens Gustafsson er ikke meget for at udtale sig om det ledige trænersæde i AaB. Jeg trives i Norrköping og kan ikke kontrollere, hvad der sker rundtomkring, siger han.

Ifølge bold.dk's oplysninger er 42-årige Jens Gustafsson i spil til trænerjobbet i AaB, med hvem Norrköping-manageren har haft to samtaler.

Gustafsson understreger, at han har det rigtig godt, hvor han er, og han er ikke meget for at kommentere på AaB-historien.

- Jeg henviser til de svar, jeg gav for to uger siden. Der er intet andet for mig, og jeg trives rigtig godt her. Hvad der sker rundtomkring, kan jeg ikke kontrollere, siger Jens Gustafsson til NT-sporten.

Norrköping spiller mandag aften ude mod Hammarby, og Jens Gustafsson satser ikke på, at det er hans sidste udekamp med den svenske klub.

- Det håber jeg virkelig ikke. Jeg håber, at vi afslutter flot, og så skal vi lave en grundig analyse af året, som er gået. Vi har allerede et klart billede, men vi vil spille de to kampe først, og så skal vi tage et nyt skridt næste år, siger Gustafsson.

Norrköping kan med en sejr mod Hammarby spillede sig op på fjerdepladsen i Allsvenskan.

Jens Gustafsson har stået i spidsen for Norrköping siden sommeren 2016.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar