Luk

Svensson: Uden Hjulmand var jeg nok lærer

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Mainz 05 - Freiburg
Bundesliga (13/03)
bet365 2,40 3,50 2,75

Bo Svensson fortæller, at han i karrierens efterår var kørt død i fodbold og overvejede at blive lærer. Men så kom Kasper Hjulmand til Mainz, fortæller Svensson, der nu er træner i samme klub.

I 2014 blev Kasper Hjulmand ansat som cheftræner i Bundesliga-klubben Mainz, men det blev blot til godt syv og en halv måned i jobbet, da resultaterne ikke flaskede sig for den nuværende landstræner.

Undervejs gjorde han dog stort indtryk på landsmanden Bo Svensson, som dengang var i karrierens afslutning og var mere end træt af fodbold.

Derfor overvejede han at rejse hjem til Danmark at læse til lærer, men Hjulmand fik Svensson på andre tanker, fortæller Svensson, der for nylig blev ansat som cheftræner i netop Mainz.

- Jeg ville gerne læse og måske arbejde som lærer med unge mennesker. Hvis ikke Kasper Hjulmand var kommet, og Christian Heidel (sportsdirektør, red.) ikke havde været der, så havde jeg nok været lærer i Danmark, siger Svensson til Kicker.

41-årige Svensson har stået i spidsen for to kampe for Mainz. Han fik i weekenden sit første point efter en remis med Dortmund.


Af Jonas Dalgård
Fredag 5. marts