Luk

Sverige får tjekkisk modstand: Bliver svært

| International | 2 kommentarer

Infoboks

Sveriges landstræner, Janne Andersson, har stor respekt for Tjekkiet, som de møder i playoff-kampene til VM, da det er en stærk fodboldnation.

Sverige fandt fredag aften ud af, hvem der står i vejen for en mulig VM-deltagelse, da lodtrækning til de afgørende playoff-kampe fandt sted.

Her endte svenskerne i pulje B, hvor de skal op imod Tjekket, inden en mulig finale venter mod enten Rusland eller Polen. Landstræner Janne Andersson har dog ikke helt styr på deres kommende modstander.

- Det er svært at rangordne de seks forskellige hold, vi kunne trække. Jeg kan ikke sige, om det ene ville være lettere end det andet. Tjekkiet slog Holland sidste sommer, vandt deres ottendedelsfinale ved EM og røg ud til Danmark i kvartfinalen. 

- De havde et godt EM, og det er en stærk fodboldnation. Så det bliver en svær kamp, siger Janne Andersson ifølge fotbollskanalen og fortsætter.

- Vi har ikke spillet mod Tjekkiet før, så jeg er ikke helt opdateret på deres hold. Jeg har ikke en god forståelse af situationen. Vi vil begynde at arbejde på det nu, og vi har masser af tid til at forberede os.

Sveriges semifinale mod Tjekkiet bliver spillet den 24. marts 2022 på svensk grund. 


Af Raymund Nelausen
Mandag 17. januar