Luk

Sviatchenko efter comeback: Helt fantastisk

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,77 3,90 4,60
Oddset 1,70 4,00 4,80
bet365 1,72 4,00 4,50

Erik Sviatchenko scorede til 3-2 dybt inde i overtiden, da FC Midtjylland vendte 2-0 til en sejr på Brøndby Stadion. Det er en forløsende sejr, siger han.

Brøndby bombarderede FC Midtjylland på Brøndby Stadion lørdag aften, hvor hjemmeholdet derfor også kom fortjent foran med 2-0 i anden halvleg.

FC Midtjylland havde oddsene imod sig, men det lykkedes dem i sidste øjeblik at tage alle tre point med hjem. Erik Sviatchenko var manden bag målet til 3-2, og han var derfor en glad mand efter sejren.

- Det er helt fantastisk, sådan som alle arbejder og tror på tingene. Det er et virkelig, virkelig godt hold, vi møder i dag, og de kører rundt med os i første halvleg. De skaber mange chancer og scorer også til 2-0, men vi bliver ved. Det er fantastisk at se oven på et hårdt program, siger han til TV3 SPORT efter kampen og tilføjer:

- Det er en forløsende sejr. Nogle gange hænger det sammen, andre gange hænger det ikke sammen. Når man vinder sådan en sejr efter at have været bagud, så giver det et enormt boost til det fremadrettet - både i Champions League og i Superligaen, uddyber han.

Med sejren kravler FC Midtjylland ét point over Brøndby i tabellen, og midtjyderne indtager dermed førstepladsen.


Af Lasse Rene
Fredag 27. november
Torsdag 26. november