Luk

Sviatchenko: Er startskuddet til en stor sæson

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

AaB - FC Midtjylland 0-1
Superligaen Grundspil
28' 0-1 Junior Brumado

FC Midtjylland fik leveret en helstøbt indsats, der er startskuddet til en stor sæson, fortæller Erik Sviatchenko efter lørdagens 1-0-sejr over AaB.

FC Midtjylland fik hentet sæsonens første sejr, da AaB blev besejret med 1-0 i 3F Superligaen.

Efter kampen var midtjydernes anfører, Erik Sviatchenko, da også glad for sejren, som skal danne grundlaget for en stor sæson.

- Jeg synes, vi er rigtigt gode i vores distance på holdet. Vi spiller en ny formation, som jeg synes, vi spiller til UG. Vi har nogle momenter på bolden, som er helt fantastiske. 

- Vi har mulighed for at Paulinho scorer, da vi tiki-taka'er den igennem, og det er det, der sker nogle gange, når man gerne vil det og tror på hinanden, og det er det, vi ser i dag, siger Sviatchenko til TV3 Sport og tilføjer om kampen, der bød på debut til Juninho i forsvaret:

- Når man har nye spillere med, så søger man at få en helstøbt indsats, og jo hurtigere den kommer, jo bedre følelse får man, og den får vi i dag, hvor vi ser rigtigt gode ud over 90 minutter.

- Det er startskuddet på en sæson, der skal blive til noget rigtig stort, så det er fantastisk at vinde heroppe og holde clean sheet.

Med sejren er FC Midtjylland nu oppe på tre point efter sæsonens to første kampe.


Af Krister Olsen

20 kommentarer

Hynkjii 20:45          
Folk ser forskelligt på det åbenbart. Synes fcm var ringe og AaB var pinlige. Kan ikke se det var HELSTØBT, ellers er ambitionen vel ikke så høj.
voldstiv 20:52          
Definitions spørgsmål
Jeg syntes FCMs pres var vildt godt og åb havde svært ved at få den ud fra forsvaret.
Offensivt begynder det og se fornuftigere ud. Lidt mere skarphed og vi havde scoret 3-4 mere.
åb har vel kun den chance cools giver dem.
Moto1 20:53          
Så er ES på banen igen med store udmeldinger, blot fordi FCM har vundet 0-1 i Aalborg på 2. spilledag. Kunne han ikke nedtone sine betragtning og blot være mere nuanceret i sin meldinger - det vil virke mere seriøst og fokuseret.
JEGerUenig 20:54          
Ringe?? Hvordan var de ringe? Skabte jeg ved ikke hvor mange farlige angreb Aab uden nogle som helst stor chance FCM´s defensiv dominerende så det sagde klør 5...

Først da en Cools bliver skiftet ind han laver en forsvar fejl der giver AaB deres eneste stor chance i hele kampen.

Man kan diskutere det var for dårligt man ikke scorede yderligere 2 mål på de mange store chancer ellers var det sku godkendt
Mac2907 20:59          
Held og lykke hvis det skulle være starten på en stor sæson. Det er overhovedet ikke for tidlig med sådan en spådom, nærmest tværtimod (ironi kan forkomne). Hvis jeg må komme med et lille tip: hvis man virkelig stadig har behov for at være en linselus og/eller løbe hen til en mikrofon, så vær venligt lidt mere forberedt på hvilke INTELLIGENTE formuleringer der skal bruges.
Bolabrazil 21:15          
Så du mener ikke FCM skal stile efter at vinde mesterskabet?
Man undrer sig.
cf srednar 21:20          
Tror vist mere, at det handler om nogle frustrere AaB fans som lige skal sunde sig.
Måske endda lidt misundelse at spore.
Selvfølgelig var FCM klart bedst og ville i form vinde sådanne kampe med 3-4 mål.
Formen kommer jo over et par kampe mere i benene og det er AaBs "held" at de møder FCM nu, og ikke når vi kommer længere ind i turneringen.
Der er modsat AaB, perspektiv i det FCM har gang i.
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september