Luk

Sviatchenko: FCK er chanceløse i dag

| 3F Superliga | 26 kommentarer

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko kunne ikke se, at FC København er et hold på internationalt niveau, da han søndag var med til at slå løverne med 4-1.

Der var decideret klasseforskel, da FC Midtjyllands søndag aften kvaste FC København med 4-1 i topkampen i 3F Superligaen.

Erik Sviatchenko scorede selv i kampen, og var i en anden situation tæt på, og han glædede sig over, at hans hold var gået ydmygt til opgaven og havde spillet overbevisende.

- Det er et lidt ærgerligt mål de får, uheldigvis, men udover det, så kører vi bare på. Vi fortsætter bare, smadrer igennem, de havde ikke en chance i dag, og det var dejligt, sagde Sviatchenko efter kampen til TV3+.

På spørgsmålet om, hvorvidt FCM-forsvareren kunne mærke, at FC København er et hold, der spiller internationalt, lød det kortfattede svar:

- Nej.

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Thor Carlskov

26 kommentarer

Byens Hold 20:20          
Midtjylland er et rigtig godt hold på nationalt niveau.
Slettet(432106191011) 20:20          
Han ved jo heller ikke noget om international fodbold.
tille99 20:20          
Tænk hvis FCM havde samme gnist mod udlandske hold. Så spillede de mere end en gang om uge. Men det skal åbenbart være FCK man spiller mod før indstillingen kommer på 110%. Man kommer ikke i CL ved kun og vinde Danmarks mesterskabet.
jpihla 20:23          
Flot sejr til Ikast og omegn. Moser FCK totalt idag. De (FCK)må gerne gemme sig bag deres kampprogram men det er jo ikke første gang de har problemer i Herning. FCK er selv gode til at ligge et tungt fysisk pres men idag bliver de selv lagt ned af de i DK nok bedste til det. Og FCM´erne virkede bare ekstra opsatte idag.
bruger 156353 20:23          
Nu er det her trods alt en kamp om det DANSKE mesterskab, og har intet med Europa og gøre. FCM er klasser over FCK i Danmark lige nu, og sådan er det bare.
stik i rend dreng 20:23          
Han ved jo heller ikke noget om international fodbold.
Det må være det dummeste indlæg på bold hele dagen.
bruger 150923 20:24          
klasker man fck 4-1 så er man bedre. fck har vel på intet tidspunkt set suveræne ud, de har haft lidt stolpe ind især i europa, men skønt for dk fodbold de henter point, men hjælper intet man siger, at man er et europæisk hold, hvis man ikke magter begge dele, det er jo i ligaen du kommer til europa
Torsdag 14. november