Luk

Sviatchenko inden Braga: En must-win

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Ludogorets - FC Midtjylland
Europa League Gruppe F (09/12)
Oddset 5,20 3,90 1,67
bet365 5,00 4,00 1,65

Hvis FC Midtjylland vil videre fra Europa League gruppespillet, så skal de vinde torsdagens opgør mod portugisiske Braga. Det siger kaptajn Erik Sviatchenko.

FC Midtjylland er med igen i kampen om at gå videre fra Europa Leagues Gruppe F, efter de slog Røde Stjerne på udebane i den seneste runde.

Med sejren i Serbien ligger midtjyderne på tredjeplads to point efter andenpladsen, der giver videre kvalifikation til knock out-kampene.

Selvom der kun er to point op til andenpladsen med to kampe igen, så kalder FCM-kaptajn Erik Sviatchenko, ifølge klubbens egen hjemmeside, torsdagens hjemmekamp mod Braga for en must-win-kamp, da han deltog på et pressemøde onsdag.

- Det er en must-win kamp i morgen, så det er selvfølgelig en kamp, hvor vi rigtigt gerne vil ramme vores topniveau. I de to første hjemmekampe i Europa League har vi været rigtigt stærke, men ikke helt fået de point, vi håbede på.

- Præstationerne (i Europa, red.) har været gode, så hvis vi kan strække en toppræstation sammen, synes jeg, at vi har gode muligheder.

Selvom Ulvene fra Heden skulle vinde torsdag, så vil Sviatchenko først gøre status efter runden mod Braga.

- Vi kan give os selv en god fordel ved at vinde i morgen. Så kan det pludselig se rigtigt fornuftigt ud i forhold til at gå videre fra gruppespillet, og så må vi se, hvordan de andre resultater udvikler sig inden den sidste kamp i Bulgarien,

I den sidste runde skal FC Midtjylland til Bulgarien for at møde Ludogorets, der ligger på sidstepladsen i Gruppe. De to holds første opgør endte 1-1 i Herning.

Tordagens modstander fra Portugal fører gruppen og slog midtjyderne med 3-1 i anden runde.


Af Tobias Bladt Haarder
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december