Luk

Sviatchenko: Kaba og Evander-sag er lukket

| International | 52 kommentarer

Infoboks

Atalanta - FC Midtjylland
Champions League gruppe D (01/12)
Oddset 1,17 7,00 13,50
bet365 1,16 7,50 15,00

FC Midtjylland-kaptajnen Erik Sviatchenko vil ikke fortælle, hvordan man har løst sagen omkring Evander og Sory Kaba, der ikke jublede med, da FCM vendte 0-2 til 3-2 i weekenden.

Da FC Midtjylland lørdag vendte 0-2 til 3-2 i de døende minutter af kampen mod Brøndby IF, blev der filmet ud på Sory Kaba og Evander, som begge var skiftet ud kort efter Brøndbys 0-2-scoring.

De to fortrak ikke en mine og så meget utilfredse ud, selv om FCM netop havde vendt et trueende nederlag til en storslået sejr.

Efterfølgende ville Brian Priske ikke uddybe, hvordan FC Midtjylland ville håndtere spillernes ageren, som han overfor bold.dk mente, ’overskyggede FC Midtyllands normale ageren i forhold til at være et hold’.

Mandag kalder FCM-anfører Erik Sviatchenko sagen for lukket, men han vil ligesom sin træner heller ikke uddybe, hvordan sagen er blevet håndteret.

- Den er lukket, og det er det, jeg har kort at sige til det. Vi har løst den internt, og det er det vigtigste, siger Sviatchenko på et pressemøde.

Hvordan har I løst den internt?

- Jamen, vi har løst den internt.

FC Midtjylland spiller tirsdag aften Champions League-kamp mod Liverpool på Anfield.


Af Jonas Dalgård

52 kommentarer

Kompis 23:39          
Og dermed har I ikke lukket sagen, da pressen konstant vil spørge til det og komme med både gode og dårlige bud på sanktionerne. Hvorfor ikke bare komme med en forklaring der kan lukke munden på pressen? Tåbeligt.
7000 FCF 23:43          
Kompis. Nej, for så var den ikke lukket internt.
grumblesnake 23:53          
Det er jo ikke i holdets interesse at udlevere enkelte spillere. Det om noget ville være uprofessionelt. Mere spændende kan den sag heller ikke være for pressen. Om en måned er der ingen der interesserer sig for det.
duud1kof 00:01          
Helt korrekt håndteret. Selvfølgelig skal man ikke fodre pressen med oplysninger for at få en historie til at gå væk. De vil blot grave videre.
bruger 155188 00:55          
din kommentar stikker af du blot selv er nysgerrig på hvordan de har klaret det... Hvad der er blevet sagt og gjort kommer ingen udenfor klubben ved...
XSDU 03:03          
Jeg kan sagtens se pointen i, at det løses internt. Men nu hvor det med i al fald en af dem, ikke er første gang, kunne man måske have overvejet, netop at fortælle offentligt præcis hvilken sanktion der var blevet sat i værk, hvis nogen.
Formulerede man det korrekt, ville pressen ikke have nogen spørgsmål efterfølgende.
AK78 04:12          
Enig- 100% korrekt håndteret..
Den er løst internt - Slut færdig...
Pressen og resten af fodbold danmark har ikke krav på at vide alt...
Mandag 30. november