Luk

Sviatchenko: SE blev ikke fuldstændig farlige

| Sydbank Pokalen | 9 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE 1-0
Sydbank Pokalen
48' 1-0 Sory Kaba

SønderjyskE blev ikke fuldstændig farlige, mener FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko, der er godt tilfreds med holdets krigeriske indsats i 1-0-sejren.

FC Midtjylland fik et glimrende udgangspunkt i den første pokalsemifinale mod SønderjyskE, der blev vundet med 1-0 torsdag aften.

FCM-anfører Erik Sviatchenko er godt tilfreds med sejren, og SønderjyskE blev aldrig for alvor farlige, mener han.

- Langt hen ad vejen var det sgu okay. Det er så tætte kampe, og udgangspunktet er rigtig fint i forhold til at komme til Haderslev og i finalen, siger Sviatchenko til DR.

- Det var en lige affære. Til sidst havde vi et mål, vi beskyttede, og de pressede på, uden at de blev fuldstændig farlige. Vi krigede den fint og stod solidt til nul.

Returkampen i Haderslev spilles om en uge.


Af Sara Margren

9 kommentarer

Mac2907 19:30          
Fremragende humor på et vildt højt niveau. Da vedkommende løb hen til mikrofonen efter kampen mod BIF mente han heller ikke de havde haft nogle nævneværdige chancer. Dette uagtet at de 3 kæmpechancer sprængte skalaen på XG, hvor selvsamme medievante person var ophavsmand til den største af dem. Men sådan bliver man åbenbart kåret til banen bedste......
billebums 19:36          
Mac
De nævnte chancer havde hhv. 0,55, 0,33 og 0,07 i xG og sprængte dermed på ingen måde skalaen. Den chance med den laveste xG var netop den du valgte at fremhæve, hvor Sviatchenko laver en fejl.
FCM havde i øvrigt højere xG end BIF, hvis du gerne vil bruge det som reference punkt.
stik i rend dreng 19:40          
Så vidt jeg lige husker siger Sviatchenko i selv samme interview også at de chancer BIF fik var pga. personlige fejl - så den holder ingenlunde den der.
Alle Achtung 19:45          
Hvornår er man farlig og hvornår er man fuldstændig farlig?
Ditka 19:46          
Et tophold der spiller som et skræmt oprykkerhold. Træls!!
Barvej 20:13          
Billebums

Hvem vurderer xG?

Uanset vil jeg tillade mig at være kritisk overfor den vurdering, da Sønderjyske havde ret store chancer - men det er min vurdering, som naturligvis er subjektiv.
Montecarlolo 20:18          
Men et tophold er vel bare et hold, som vinder mange fodboldkampe? Det gør FCM i hvert fald, måske ikke sprudlende. Men hvis vi får to pokaler, så jeg egentlig ligeglad, hvordan vi får dem.
Tirsdag 20. april