LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sviatchenko: Vi smagte vores egen medicin

| Superligaen | 6 kommentarer
Mål på dommerkast, fairplay og scoring med skridtet - se alle påskens bizarre mål
Den værste frygt bekræftet: Brøndby-forsvar ude resten af året med overrevet korsbånd
Skuffet FCM-træner: 'Begge Brøndbys mål blev rettet af - de arbejder ikke hårdt for at få dem'
Ærgerlig FCM-stopper: Vi er bare ikke bedre lige nu - og vi kan lige så godt ønske FCK tillykke
Lettet Brøndby-træner efter dårlig periode : 'I dag spiller vi med hjertet, og derfor vinder vi'
Sviatchenko: Vi smagte vores egen medicin
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Erik Sviatchenko mente efter 3-0-nederlaget til topholdet fra FC København, at midtjyderne havde smagt deres egen medicin efter indkasserede mål på standardsituationer.

FC Midtjyllands forsvarskrumtap Erik Sviatchenko var efter torsdagens 3-0-nederlag til Superligaens førerhold fra FCK ærgerlig over måden, holdet havde tabt.

- Vi smagte lidt vores egen medicin. To standardsituationer gjorde forskellen i dag.

- Det gik fint langt hen ad vejen, men så får de scoret ud af ingenting på en standardsituation. Det er dét. Det sker nogle gange, siger Sviatchenko efter kampen til TV3+.

- Så scorer de før pausen på en standardsituation igen, og så kommer vi ud, og så scorer de til 3-0, og så er den ligesom død. Vi har jo kæmpe chancer i første halvleg, og med lidt snilde ville det se anderledes ud.

- Det er selvfølgelig svært at stå at sige, at vi har spillet en god kamp, når vi har tabt 3-0. Det har vi jo ikke, men det var lidt tungt at tabe på to standardsituationer.

Sviatchenko ville ikke afskrive midtjyderne i titelkampen, men han erkendte, at det bliver svært at fravriste mesterskabet fra københavnernes hænder.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

6 kommentarer

Arnemanden 20:59          
Nej Svia, forskellen i dag var ikke 2 standard situationer og FCK scorer ikke ud af ingenting. FCK havde alt spil, var først på returboldene, bedst med afleveringer og skarpest. FCM var elendige. Punktum.
Crooks 21:28          
Ha ha ha egen medicin. Det er vist ønsketænkning.
CAS1977 21:56          
Jeg håber i det mindste, at Robert Skov viste Erik den fornødne respekt, som sådan en stor hjemvendt stjerne fortjener... Eller noget.

BTW - var FCMs udebane afsnit dét der var til HØJRE for den sorte "løber" bagved det ene mål?
Rogosjin 22:24          
Svia var ret hurtigt ude og trække i land uden at der var andre omstændigheder end hans egen opfattelse som gav ham noget særligt incintament hertil, så det virker lidt skudt ved siden af at stadig bære nag på Skovs vegne over det.
CAS1977 22:44          
Erik trak jo kun i land, fordi han fandt ud af, hvor tåbelig hans opførsel var. Det handlede jo alene om damage/image control!
Jranja 23:17          
Det er jo latterligt efter den her kamp, at mene at FCK kun vandt på dødbolde .. Midtjylland har jo nærmest ingenting før pausen og så efter er det heller ikke meget de har.. Og så vil Svia sælge den som om, at FCK kun vandt på dødbolde? Wauw, ynkeligt ..
Mandag 20. maj
Søndag 19. maj