Luk

Sviatchenko: Vi var bedst i helstøbt indsats

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF 1-0
Superligaen Mesterskabsspil
19' 1-0 Sory Kaba

Erik Sviatchenko fortalte efter kampen mod Brøndby, at holdene har haft mange tætte kampe, men at FC Midtjylland var bedst i mandagens opgør.

Der var guldduel på Heden mandag aften, da nummer to fra FC Midtjylland tog imod nummer et fra Brøndby.

Ulvene trak sig sejrrigt fra kampen og erobrede førstepladsen i 3F Superligaen med en 1-0-sejr. Efter opgøret følte Erik Sviatchenko, at sejren var fortjent.

- Det var fortjent, vi har haft nogle tætte kampe mod Brøndby, men i dag (i går, red) synes jeg, at vi var de bedste. I første halvleg især, i anden halvleg kommer vi lidt dybere, men fik nogle gode muligheder og var stadig rigtig gode. 

- Vi havde nogle omstillinger, som vi skal gøre lidt bedre, men dem ser man jo ikke altid i de her expected goals. Det var en helstøbt indsats.

Åbne omkring Sisto-situationen

I FCM's seneste kampe har Pione Sisto været på bænken, efter han angiveligt ragede uklar med Brian Priske på et taktikmøde. Sviatchenko føler dog, at Sisto fortsat er klar til at give sit bedste.

- Det er ikke noget nyt, at man har spillere, som gerne vil spille mere. De er ærgerrige og fremadrettede. De vil gerne spille fodbold, og sådan har det været i alle de trupper, som jeg har været i, så der er ikke noget anderledes i nu her.

- Vi er alle åbne omkring, hvordan situationen er. Der skal være plads til at lave fejl i vores trup, men når træder ved siden af, så skal man også hive sig selv op, og vi er der, når folk vil give deres bedste, og det ved jeg, at Pione (Sisto, red) han vil. 

I kampen mod Brøndby blev Sisto skiftet ind i stedet for Sory Kaba et kvarter før slutfløjt.

Med FCM-sejren er holdet nu et point foran Brøndby på førstepladsen i 3F Superligaen.


Af Theis Fischer Brandt

15 kommentarer

RasLas1997 10:59          
Bedst på skarphed. Spillemæssigt lignede begge holdene nærmest 1. divisions midterklubber.
bruger 147087 11:26          
Det er så latterligt at Erik ikke kan se de igen har marginalerne.
Team US Postal 11:46          
De var ikke bedst, nej. De var i bedste fald skarpest og med marginalerne med sig (som så ofte).
Kimbkristensen 11:56          
Det er sjovt, som mange kun ser chancerne til Brøndby og deres manglende skarphed ved de to skud på overliggeren ved Michael Uhre og Sigurd Rosted.
Både Gustav Isaksen og Anders Dreyer havde åbne chancer, hvor de også manglende skarpheden.
Ved godt Dreyer blev dømt offside, men det var ved en scoring blevet set igennem af VAR og målet ville i så fald have stået, da der ikke var skyggen af offside. Det blev også tydeliggjort efterfølgende.
Brøndby spillede ikke godt, de blev læst på taktikken og derfra fik de det svært.
Brøndby gjorde det ligeledes svært for FCM, men Kaba havde bare den skarphed i situationen som ingen andre havde resten af kampen.
billebums 12:02          
Det er sjovt, som mange kun ser chancerne til Brøndby og deres manglende skarphed ved de to skud på overliggeren ved Michael Uhre og Sigurd Rosted.
For ikke at nævne, at chancen til Uhre kom efter en uprovokeret fejl fra Sviatchenkos side og ikke som følge af godt spil fra BIFs side. ;)
simonstof 12:07          
Bille
Det er da muligt at den ene af Uhres kommer efter en fejl, men det gør chancer altså ofte. Fcm har vel ikke en afslutning der ikke kommer efter en fejl af Brøndby? Målet kommer også efter Mensah har foræret bolden til fcm og så laver et tåbeligt frispark.
Så de var skarpheden der var til forskel.
Men at sige det var en helstøbt indsats syntes jeg er lidt voldsomt når man forære modstanderen 3 kæmpe chancer.
RasLas1997 12:15          
Enig, simonstof. Hvis nogle af holdene ville kalde deres præstation for en helstøbt indsats, så frygter jeg endnu mere for dansk klubfodbolds fremtid, end jeg allerede gjorde i forvejen.
Tirsdag 20. april