Luk

Swift kørte rundt med QPR i seksmålskamp

| Championship | 0 kommentarer

Readings John Swift blev lørdag noteret for et hattrick, da de leverede stor underholdning og spillede 3-3 mod Queens Park Rangers i Championship.

Lørdag var der også godt gang i den engelske Championship, da Reading og Queens Park Rangers tørnede sammen på Select Car Leasing Stadium.

Her formåede John Swift at stjæle alle overskrifterne, da han kørte rundt med QPR's defensiv gennem opgøret. Det var dog gæsterne, som indledte bedst.

QPR formåede nemlig at komme foran med 1-0 efter 11 minutter, da Michael Morrison blev noteret for et selvmål. Det var den værst tænkelig start for Reading, men så dukkede Swift op.

Han udlignede nemlig til 1-1 ti minutter før pausen, og i anden halvleg fik han i den grad vist sig frem, da han i løbet af 13 minutter havde scoret to mål yderligere og gjort det til 3-1.

Swift og co. formåede dog at komme ned på jorden igen, da QPR skabte nyt liv i kampen med en Andre Gray-scoring 11 minutter før tid.

Og i dommerens overtid blev norske Stefan Johansen så den store helt for gæsterne, da han udlignede til 3-3, der også blev kampens resultat.

Andetsteds var der også godt gang i målscoringen, da Sheffield United satte Peterborough på plads med en sejr på hele 6-2. Stoke sikrede sig også en sejr, da de slog Huddersfield med 2-1.

Hos Swansea og West Bromwich blev fansene dog ikke forkælet med mål, da de spillede henholdsvis 0-0 og 1-1 mod Hull og Millwall.


Af Raymund Nelausen
Søndag 16. januar