Luk

Tålmodig Mæhle spiller gerne CL i Genk

| 1. Division A | 9 kommentarer
Vanvidsdebut: Legendesøn bliver matchvinder med første berøring for sin nye klub
Tålmodig Mæhle spiller gerne CL i Genk
Foto: Anders Kjærbye, dbufoto.dk

Flere storklubber meldes interesseret i Joakim Mæhle, men backen har ikke travlt og spiller gerne Champions League med Genk i næste sæson. 

Joakim Mæhle rygtes på vej væk fra Genk, men højrebacken trives i den belgiske klub og har ikke travlt.

Genk, som blev mester i sidste sæson, skal spille i Champions League efter sommerferien, så Mæhle forlader ikke klubben for enhver pris.

- Jeg vil lytte, hvis en klub virkelig vil tale med mig, men jeg går ikke rundt og tænker på et skifte, siger Mæhle til Het Laatste Nieuws, som kæder backen sammen med Southampton, Dortmund og Valencia.

- Jeg er meget glad i Genk, og jeg ser frem til at skulle spille i Champions League, Det var, hvad vi arbejdede for i sidste sæson.

22-årige Mæhle har kontrakt med Genk til sommeren 2020.


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

BrevPosten 08:48          
Tror bestemt han har niveau til mere, men nok fint ikke at have travlt. Kunne være fedt med endnu en dansker i Dortmund eller Valencia.
casillas 09:13          
Med en god sæson i liga og CL bliver chancerne for en god kontrakt vel også bedre, især hvis han kan hentes på fri transfer
Altvidende 10:16          
Det bliver ikke på en fri transfer. Genk har en option på et år mere, så de har ikke travlt. Fornuftigt af Mæhle og Genk ikke at sælge nu, han er en profil på holdet, og spiller fast.

Han stadig kan lære en del i Genk og en god indsats i CL hvor han viser han også kan begå sig der mod de bedste vil øge interrassen for ham for flere og måske støre klubber. Og kun øge hans værdi.

Ingen grund til at skifte nu, selvom det vil spytte godt i AaB´s kasse og vi godt kunne bruge pengene.
ralleius 10:25          
Måske har jeg farvet briller, men han passer perfekt til Tottenham efter Trippiers afgang. Pochettino er mester i at udvikle gode backs hvis talentet rækker og det er jeg sikker på Mæhles talent gør. Dette skifte er et drømmeskifte som dansker og Tottenham fan. Pladsen på højrebacken på landsholdet bør der ikke være tvivl om mere. Om han skifter denne sommer eller næste er ikke så vigtigt.
AllanKasketten 11:06          
Jeg har farvet briller fordi Aab får 25% af salget

Afsted med dig Mæhle.. helst kina eller noget
HerbalAttraction 11:48          
Håber nu at Dortmund eller Tottenham tager ham. hans talent er ihvertfald dertil. Men igen, CL med Genk er heller ikke dårligt.
La Masia 14:32          
Nu har Wass spillet en del højreback i Valencia. folk der kender Mæhles niveau, er han bedre end Wass som højreback???
Fredag 23. august