Luk

Tadic og Real Madrid-emne sikrede Ajax-point

| Æresdivisionen | 6 kommentarer
Tadic og Real Madrid-emne sikrede Ajax-point
Foto: Getty Images

Kasper Dolberg var med fra start, mens Lasse Schöne så til fra bænken, da Ajax spillede 2-2 med Vitesse i holdenes sæsonpremiere i Æresdivisionen. Andetsteds fik Nikolai Laursen debut for FC Emmen.

Kasper Dolberg startede i front, mens Serie A-sammenkædede Lasse Schöne sad på bænken, da Ajax lørdag aften indledte Æresdivisionssæsonen mod Vitesse.

De to danskere kunne dog godt have håbet på en bedre start på sæsonen, da Matus Boro efter 13 minutter bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

Heldigvis for Ajax-holdet var Donny van de Beek, der sættes i forbindelse med Real Madrid, skarp foran mål, da han efter en halv times spil udlignede til 1-1.

Riechedly Bazoer var udskreget som det sidste nye stortalent, da han i sin tid tørnede ud for Ajax, inden han skiftede til Wolfsburg i Bundesligaen.

Lørdag var Bazoer dog i aktion for Vitesse efter sit sommerskifte, og han gjorde det onde ved sin gamle klub, da han ti minutter efter pausen gjorde det til 2-1 til værterne fra Vitesse.

Dusan Tadic ville dog ikke være vidne til et Ajax-nederlag i sæsonpremieren, og med et kvarters tid tilbage tordnede Tadic bolden i netmaskerne til 2-2.

Ti minutter før tid havde Kasper Dolberg så chancen for at blive matchvinder, men den danske angriber havde ikke heldet med sig og blev efterfølgende skiftet ud til fordel for Copa América-vinderen David Neres.

Riechedly Bazoer var måske overtændt mod sin gamle arbejdsgiver, og fem minutter før tid modtog han marchordre efter sit andet gule kort.

Opgøret endte med en pointdeling, idet Dusan Tadics scoring blev kampens sidste i 2-2-kampen.

Andetsteds spillede unge Nikolai Laursen fra start, da hans nye klub, FC Emmen, tog imod Jannik Pohls Groningen.

Pohl var ikke med i kamptruppen, men hans holdkammerater vandt sæsonens første ligakamp med 1-0 over FC Emmen, der havde Nikolai Laursen med i hele opgøret.

 


Af Daniel Laursen

6 kommentarer

Xtrandmeidahl 20:51          
Dolberg fremstår langsommere end holdkammeraterne i både tanke og handling, når man ser ham i Ajax offensiv. Han er jo en udemærket angriber, men ser man på tidligere topangribere i Ajax, er der vidst ingen tvivl om, han lever på lånt tid i klubben.

Spørgsmålet er hvornår en af Ajax unge boblere kommer op og præsterer. Man har en Brian Brobbey på 17 år, der godt kunne være spændende at få op på A holdet.

Ved mindre der sker noget ud over al forventning, er det Dolbergs sidste sæson i Ajax.
kk84 21:14          
sikke noget vås at fyre af. der er spillet en runde og så kommer du med alt det der. lad os nu lige se sæsonen an før folk kommer med alle mulige konklusioner. han har været god i opvisningskampene
Xtrandmeidahl 21:49          
Det er ikke baseret på denne kamp, men på udviklingen igennem det sidste 1,5 år. Kampen idag var en tydelig forlængelse af sidste sæsons flade mavefornemmelse. Træneren har da også været ude og udtale, at det er nu eller aldrig for Dolberg.

Jeg har ikke afskrevet knægten 100% endnu, men jeg har ufatteligt svært ved at se ham blive en profil igen på det Ajax hold. Prøv at gå ind og find en Ajax fanpage og undersøg hvor meget tålmodighed de har tilbage i fanbasen. Mange har det værre end jeg!
Joe87 23:38          
Der er ingen tvivl om at potentiel er der. Men jeg bliver nødt til at være lidt kryptisk over dolbergs præstation i dag og Ajax hold generelt. Jeg synes at dolberg bliver nødt til at tage sagen på egen hånd og skyde mere på målet når han får bolden. Synes har set mange situation hvorledes spillere kunne havde gøre mere brug af ham og sætte ham i scene men i stedet afleverer de bolden til en anden medspillere især når han er fri. Jeg synes at den eneste måde han kan genvinde sin tillid tilbage er ved at udnytte sine kvaliteter og være mere ivrig når han hav bolden. Det kan være at det ikke altid det lykkedes men prøv indtil det lykkedes. Jeg er ikke total fan af Ajax spillestil men det virker til at se ud til at de ikke vil ændre på måden de spiller på når jeg ser mange af de Ajax spillerne spiller i de fleste tilfælde for sig selv. Men det er hvad det er. Synes personlighed er ikke noget man kan ændre på men synes han er nødt til at bare slappe af og nyde at spille fodbold og spille mere for sig selv. Ellers kan jeg ikke se nogen fremgang hvis ikke han selv gøre det. Det er bare at han skal ud af komfortzone. Håber inderligt han ser mit opslag som noget konstruktivt som i mine øjne vil afhjælpe hans problem. Ønsker dig det bedste dolberg :)
oberwald 01:56          
Hehe Joe87,
Håber inderligt han ser mit opslag som noget konstruktivt som i mine øjne vil afhjælpe hans problem. Ønsker dig det bedste dolberg :)
Du kan være pænt sikker på, at han ikke ser dit opslag overhovedet ;)
Botex 11:02          
Doller kan blive en klasse angriber...jeg syntes han skal væk fra Ajax...trods en god start i træningskampene tror jeg desværre ikke at denne sæson bliver meget bedre end sidste sæson set fra Dollers synspunkt

den måde de spiller på i Ajax gør det ikke nemt for Dolberg

Leverkusen ville have være et godt valg
Søndag 25. august
Lørdag 24. august