Luk

Taiwo sikrede sejren over Brøndby i overtiden

| 3F Superliga | 51 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Brøndby IF 1-0
Superligaen Grundspil
90' 1-0 Abdulrahman Taiwo

I en chancefattig og ikke særligt velspillet kamp formåede SønderjyskE at hive en 1-0-sejr i hus på hjemmebane mod Brøndby IF i 3F Superligaen.

SønderjyskE og Brøndby IF havde begge brug for en sejr i 3F Superligaen, men efter 

Hverken SønderjyskE eller Brøndby IF havde fået den sæsonstart, de havde drømt om i 3F Superligaen.

For efter de første otte runder havde begge hold blot vundet én kamp, og begge hold lå i den nederste halvdel af tabellen med henholdsvis fem og otte point.

Søndag bragede de to mandskaber sammen i Haderslev, hvor en sejr var målet.

Men selvom tre point ville lune i stillingen, så startede kampen uden de helt store chancer, men med Brøndby mest på bolden.

Opgørets første gode mulighed kom efter godt 20 minutter, hvor et SønderjyskE-hjørnespark røg ind omkring det lille felt og var ved at skabe en farlig situation, men Mads Hermansen var vågen inde i målet.

Lidt efter appellerede hjemmeholdet for straffespark, da Abdulrahman Taiwo blev væltet omkuld af Sigurd Rosted, men fløjten forblev tavs, og så måtte hjemmeholdet kigge langt efter straffesparket.

Efter en halv times spil, fik Daniel Prosser snydt Kevin Tshiembe, inden han sparkede mod det lange hjørne, men Mads Hermansen var på plads med en ny redning.

Brøndby kæmpede meget med tingene inden pausen, og var efter de første 45 minutter heller ikke noteret for et eneste skud inden for målrammen.

Det var derfor ikke overraskende, at stillingen stadig sagde 0-0 ved pausen.

Afventende start på anden halvleg

Anden halvleg startede med Brøndby mest på bolden, men som i første halvleg var der langt mellem chancerne for begge hold.

Første mulighed kom efter 64 minutter, hvor et Brøndby-hjørnespark landede midt i feltet, men først sparkede Anis Ben Slimane forbi bolden, inden hjemmeholdet over flere omgange kom i vejen, og til sidst rendte muligheden ud i sandet.

SønderjyskE fik langsomt ædt sig mere ind i kampen og fik mere tid på bolden, men chancerne udeblev fortsat.

Som minutterne gik på stadionuret, og det lugtede mere og mere af en nulløsning i Haderslev, blev der ændret på tingene.

Først faldt indskiftede Marko Divkovic i SønderjyskE-feltet, og det fik hjemmeholdets spillere op i det røde felt, da de mente, der blev filmet i situationen.

Brøndby fik dog heller ikke et straffespark ud af det, hvorfor der hurtigt kom ro på igen.

Sen gevinst for SønderjyskE

Så gik kampen ind i tillægstiden, hvor indskiftede Isak Jensen drev bolden mod baglinjen i Brøndby-feltet, inden han lagde bolden på tværs ind foran mål.

Her sprang kuglen lidt tilfældigt rundt for til sidst at lande for fødderne af Abdulrahman Taiwo, der kunne bringe hjemmepublikummet i ekstase med sin scoring til 1-0.

Brøndby fik ikke udlignet i slutminutterne, hvorfor det også blev til en 1-0-sejr til SønderjyskE.

Med sejren er SønderjyskE nu på tiendepladsen med otte point efter ni kampe, mens Brøndby er på niendepladsen med otte point.


Af Krister Olsen

51 kommentarer

Fl@skebøf 18:02          
Det kan gå stærkt i fodbold, det er Brøndby et godt eksempel på.

Jeg håber da Niels Frederiksen får længere snor.
Peter37 18:02          
Mon ikke snart der skal ny træner til!! Hvorfor helved skifter han hele angrebet og forsvaret ud!!!
Kilgaron 18:02          
De laver en Herfølge.

Smukt resultat :)
Martinovic 18:02          
Stakkels Bruus, der blev tyret ned af Mensahs clearing, så Taiwo kunne score.
realmadrid94 18:03          
Burde have lagt 1000 kr ved sæsonstart på en nedrykning til BIF. De har ganske enkelt ikke fortjent mere. Kæft det er kedeligt at se et mesterhold losse lange bolde op i 90 min. Det er ærgerligt for klubben, men jeg er ked af at sige holdet jo kun har 5-6 dygtige fodboldspillere. At Mensah stadig har en prof kontrakt er vanvittigt
Peter37 18:04          
Han skal ud nu!!
MadsNiel777 18:05          
Vigtig sejr! Vejle er distanceret, og vi har kontakt til de andre hold, som formentlig kommer til at være en del af nedrykningskampen. Vi har heldet med os med målet til sidst. Uafgjort havde nok været mere retvisende.
Fint indhop af Isak Jensen igen. Der er krummer i knægten. Jeg synes han minder meget om Magnus Warming, der blev solgt til Torino i sommerens transfervindue. Virkelig hurtig, meget pågående og udfordrende. Lækkert med en af vores egne, der viser han sagtens kan være med på det her niveau.
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober