Luk

Talent kvitter Agger og co: Skal spille i Serie 1

| Danmark | 2 kommentarer

Infoboks

18-årige Valdemar Brøndumbo skal ikke længere spille for HB Køge. Han skal i stedet for hjælpe Serie 1-mandskabet Køge Boldklub.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Valdemar Brøndumbo har spillet for HB Køges U19-hold i U19 Divisionen, men tiden hos Daniel Agger og co. er nu slut.

Den 18-årige midterforsvarer siger til LigaBold.dk, at han ikke længere skal være i HB Køge.

Han mistede glæden til fodbold, og derfor tager han nu et skridt ned for at finde lysten.

- Jeg har spillet i HB Køge i næsten hele mit liv, og jeg har altid været ret glad for det. Nu er det mit sidste år, inden jeg skulle blive senior, og så synes jeg ikke, at det er gået helt optimalt samarbejdet mellem mig og klubben. Jeg var i tvivl om, hvor jeg stod henne, og hvad planen var med mig. Det gav en meget negativ effekt, og det resulterede i, at jeg mistede meget af glæden til fodbold.

- Jeg var faktisk meget i tvivl om, hvad jeg skulle gøre, og så ville jeg tage en måneds tid, hvor jeg bare ville gå glad til træning og have det sjovt. Efter den måned havde jeg brug for noget andet. 

- Min bror Oskar (Oskar Brøndumbo, red.) er også på holdet i Køge, og han har talt godt om det, og jeg har hørt en masse godt om det. Så tænker jeg, at jeg måske kan få glæden og lysten tilbage, siger Valdemar Brøndumbo til LigaBold.dk.

Den unge midterforsvarer siger, at Køge-cheftræner Nicklas Mosegaard har haft en stor indflydelse på valget af Serie 1-holdet. Brøndumbo tilføjer, at han har fået et godt indtryk af holdet og glæder sig til at finde spilleglæden igen.

Ifølge transfermarkt.com står 18-årige Brøndumbo noteret for 22 kampe for HB Køges U19-hold i U19 Divisionen.

Køge Boldklub indtager tredjepladsen i Sjælland Serie 1 Pulje 2 med 29 point efter 13 kampe. Det er fem point efter Såby Fodbold med den tidligere Superliga-angriber Tommy Olsen som cheftræner.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar