LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Talentchef bliver AB-træner - Ove C. i staben

| NordicBet Liga | 11 kommentarer
Talentchef bliver AB-træner - Ove C. i staben
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

AB - Middelfart
2. Division Gruppe 2 (31/03)
Oddset 2,90 3,15 2,35

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
AB har ansat den hidtidige talentchef Søren Bjerg som ny cheftræner. Samtidig oplyser klubben, at Ove Christensen kommer til at indgå i trænerteamet.

AB har ledt efter en ny cheftræner, siden man fyrede Per Frandsen i midten af december. Men nu er processen afsluttet, og Gladsaxe-klubben har igen fået styr på trænersituationen.

AB har således været i egne rækker og finde Søren Bjerg, som torsdag blev præsenteret som ny cheftræner for 1. divisionsmandskabet. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Søren Bjerg har siden i sommer været ansat i AB som talentchef og har også tidligere været ungdomstræner i klubben. 

AB oplyser desuden, at Ove Christensen, som tidligere har stået i spidsen for AB i Superligaen, kommer til at indgå i trænerteamet, som også kommer til at bestå af Patrick Birch Braune, som i forvejen var i staben.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

Forhammeren 15:31          
Fint med OVe C

Så er det slut med at gå og lure i Gladsaxe og omegn. Det skal han nok spotte.
ibjensen 15:31          
Det er en fin løsning og jeg tolker det samtidig lidt som en stille anerkendelse af tingenes tilstand ! Mon ikke man nu indser, at man for fremtidig overlevelse må og skal talentudvikle - slut med dyre lykkeriddere der ikke har AB i hjertet !
Nu skal den nye træner have ro og opbakning. I det sekund overlevelse ikke længere er en mulighed skal truppen frem imod et super/succes år i 2. div formes. Jeg tror vi går en fantastisk fremtid i møde - Talentet er der og den nye cheftræner må om nogen have fingeren på pulsen !
pokalen 15:37          
Nå men han kan da starte med at hente sine gamle drenge hjem - Thelander, Oliver Lund og David Boysen. Ej det er gas, Boysen skal ikke nærme sig.

Held og lykke med jobbet - det har vi brug for i foråret!
PAME 15:43          
Skal Ove C så både være i trænerteamet i AB og "Elitechef på konsulentbasis" i Silkeborg KFUM?

Det bliver da til nogle timer på landevejen.
Budelius 16:40          
Fly til Karup, 35 km i bil.
CASPERFRANK 20:17          
DET HER GIVER MIG SERIØST STYRTLØB I NOSSERNE!!!!!! EN TOTAL UERFAREN FUCKING JUNIORTRÆNER SKAL NU STÅ I SPIDSEN FOR EN FLOK TABERE, HVOREFTER EN GAMMEL BETONJYDE MØDER OP ET PAR GANGE OM UGEN FOR AT SKABE TVIVL OM HVEM DER REELT SKAL SKABE MIRAKLET OG HVEM DER REELT STÅR I SPIDSEN FOR EN KOMMENDE NEDRYKKER???!!! SÅ FÅR IDIOTEN EN HALVSÆSON I 2. DIVISION UDEN HJÆLP FRA BETONJYDEN DA DER JO IKKE ER PENGE TIL HAM LÆNGERE, HVOREFTER SVINET BLIVER FYRET OG SÅ ER BIRCH BAUNE LIGE PLUDSELIG DET NYE HÅB. AND ON AND ON WE FUCKING GO!!!!

INGEN VISIONER, INGEN HJERNE OG SNAK OM HJERTE, DER ER BLØDT UD FOR LÆNGST. GIV MIG EN FUCKING SAV SÅ JEG KAN SAVE MIN RØV AF MENS JEG BRÆKKER MIG UD OVER MINE NOSSER...
Internazionale4everr!!! 21:15          
Den bedste løsning, der kunne komme i den nuværende situation. Søren Bjerg er om nogen synonym med talentudvikling, og dette kommer forhåbentlig til at betyde, at AB for en gangs skyld tager sin egen baghave alvorligt, og ikke lader talenterne smutte til andre klubber, førend de har fået chancen. Nu rykker vi ned med ham på som træner, og så kan han selv få lov til at bygge det op igen fra næste sæson. Ove C. som konsulent til en bedre defensiv organisation er jeg kæmpe tilhænger af.

Godt at der endelig er kommet ro om situationen!
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts