Luk

Tamme Celtic tabte i egen hule til Rangers

| Premiership | 3 kommentarer

Infoboks

Celtic - Rangers 0-2
Premiership
9' 0-1 Connor Goldson
54' 0-2 Connor Goldson

Celtic var mere end uskarpe i opgøret mod Rangers, der på udebane vandt sikkert 2-0 på to mål af Connor Goldson.

Foran 60.000 tomme tilskuerpladser på Celtic Park gik Celtic og Rangers lørdag ind til et vaskeægte skotsk topopgør.

Gæsterne fra Rangers lå inden kampen et enkelt point foran Celtic i toppen af tabellen, så motivation var skyhøj for begge mandskaber forud for det historiske opgør.

Det var de blå gæster, der kom bedst fra start, og efter 9 minutter fik de sendt bolden i netmaskerne bagved Vasilios Barkas i Celtic-målet.

James Tavernier sparkede på frisparket bolden ind i panden på Connor Goldson, der på kanten af Celtics offside-fælde snittede bolden med panden og sendte bolden i mål tæt på stolpen til 1-0 for gæsterne.

Celtic satte sig efter Rangers’ åbningsmål på spillet, men de formåede ikke at sætte et tungt pres på gæsterne, som holdt værterne til håbløse skud langt udefra.

Det lykkedes ikke Celtic at teste Allan McGregor i Rangers-målet en eneste gang i første halvleg, som derfor sluttede med en 1-0-føring til udeholdet.

Celtic fortsatte deres pres på Rangers fra anden halvlegs start, men de formåede stadig ikke at spille sig til store målchancer eller blot skud på mål.

I stedet kunne Connor Goldson score sit andet mål i kampen, da Celtic-forsvaret ikke formåede at cleare et indlæg på kanten af det lille felt, hvor Connor Goldson til sidst satte tåen på bolden og scorede til 2-0.

Celtic havde absolut intet modsvar til Rangers’ mål til 2-0, og mod et stærkt defensivt udehold formåede værterne slet ikke at spille sig bare tæt på en udligning.

Rangers havde i kampens sidste minutter flere optræk til chancer på kontraangrebene, men heller ikke de formåede at spille sig tæt på kampens tredje mål.

Derfor endte kampen 2-0 til Rangers, der nu fører an i toppen af tabellen med fire point ned til Celtic på andenpladsen.


Af Lasse Rene
Mandag 2. august
Søndag 1. august