LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tauber: Har vist mit værd i Nykøbing

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
Tauber: Har vist mit værd i Nykøbing
Foto: Jonas Bonde

Infoboks

FC Fredericia - Nykøbing FC
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,90 3,40 3,60
NordicBet 2,04 3,50 3,40
Oddset 2,05 3,55 3,40

Se Danmark - Belgien (U21)

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Mathias Tauber glæder sig over i starten i Nykøbing FC, hvor forsvarsspilleren mener, at han har fået vist, at han stadig har niveau og masser at bidrage med på fodboldbanen.

I slutningen af juli stoppede Mathias Tauber pludselig i Lyngby Boldklubefter en række kontroverser med cheftræner Mark Strudal. I stedet skrev han en måneds tids efter under på en kontrakt med 1. divisions-konkurrenterne fra Nykøbing FC.

Hos falstringene har 34-årige Tauber hurtigt slået sig fast som en defensiv profil, og hovedpersonen selv glæder sig over starten i Nykøbing FC.

- Det har været rigtig godt. Jeg skiftede fordi, at jeg ville spille fodbold, og fordi at jeg mente, at jeg stadig har masser at byde ind med på et fodboldhold, og det føler jeg, at jeg har fået lov at vise i Nykøbing.

- Derfor er jeg rigtig glad for den start, som jeg har fået i klubben. Der er så mange folk omkring klubben, der bare brænder for det hele, siger han til bold.dk.

Ifølge Tauber kan der drages flere sammenligninger mellem Lyngby og Nykøbing, der begge har en god blanding af unge og mere erfarne spillere. En af forskellene ser han dog på træningsbanen, hvor de unge NFC-spillere ifølge Tauber viser et fantastisk engagement.

- Jeg har været meget overrasket over den ærgerrighed, som alle spillerne besidder i Nykøbing. Det er helt tydeligt, hvor meget de vil det her og har et ønske til at blive bedre. Der kan jeg godt mærke en forskel fra Lyngby, hvor spillerne havde prøvet at spille i Superligaen.
 
- Det har de fleste spillere i Nykøbing ikke prøvet, og det er bare helt tydeligt at mærke, hvor meget de går op i projekt og viser ærgerrighed hver dag på træningsbanen, siger Tauber.

Selvom midterstopperen har rundet 34 år, spekulerer han på ingen måde i et karrierestop, og så længe kroppen har det, som det er tilfældet nu, ser Tauber ikke, hvorfor han ikke kan fortsætte længe endnu.

- Det kan godt være, at jeg er 34 år nu, men jeg har tænkt mig at spille, så længe kroppen er med på den. Jeg føler stadig, at jeg har masser at byde ind med, og som jeg har det nu, tænker jeg på ingen måde på et stop endnu.

Mathias Tauber har indtil nu spillet syv kampe for Nykøbing FC, og her er det også blevet til et enkelt mål.

dalsten@bold.dk

Se Danmark - Belgien (U21) Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

5 kommentarer

femmerbolden 09:52          
Det perfekte match i forsvarskæden sammen med Wilson, Pleidrup og Thorsheim. En af mentorerne for de talentfulde unge på holdet. Gehrt og Tauber er klasse signinger i netop lukkede vindue. Gehrt og Christensen på midtbanen, Tauber, Pleidrup og Wilson i det bageste geled. Kvalitet er vel bedst dækkende ord.
Grøn af misundelse 11:15          
Lukket 4 mål ind i de seneste 2 kampe mod på papiret meget dårligere modstandere er vel ikke så meget kvalitet
femmerbolden 13:06          
Nu var Tauber desværre tvunget til at udgå med en skade efter ca. 30 minutter i kampen mod FC Roskilde ved stillingen 0-1. Fra sin position på bænken har Tauber angiveligt ikke den store indflydelse på FC Roskildes 2 kasser. NFC taber til Vejle Boldklub i sidste kamp (1-2 ), men uden en skadet Tauber.
Bluebold 13:25          
Super godt Tauber.
Godt at høre du trives i Nykøbing, og nyder at være på banen.
Som du ved, var der mange i Lyngby, som ikke var tilfredse med den behandling, du fik den sidste tid her i klubben.
Skadefri og i topform tror jeg helt sikkert du kunne have forstærket vores defensiv, for den har ved gud ikke set god ud.

God vind fremover, og endnu engang tak for de mange år i Lyngby.

P.S. Håber ikke den nye skade er alvorlig ?
Grøn af misundelse 14:58          
Femmerbold. Var de sidste 2 turnerings kampe jeg mente ikke pokalkampen mod vejle
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts