Luk

Teemu Pukki er klar mod Danmark

| EM | 5 kommentarer

Infoboks

Finland - Rusland
EM Gruppe B (16/06)
YouBet 6,35 3,55 1,69
Oddset 6,00 3,70 1,65
bet365 5,75 3,75 1,65

Teemu Pukki fortæller på fredagens pressemøde, at han er klar til lørdagens åbningskamp mod Danmark ved EM-slutrunden.

Når Finland går på banen lørdag mod Danmark, er det første gang, at de er med til en EM-slutrunde. Det skyldes blandt andet den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki, som har været i hopla for både Finland og Norwich.

Men angriberen blev skadet lige inden sæsonafslutningen, og lige siden har den finske nation holdt vejret. Ville de få deres farligste våben i aktion ved EM?

Her er svaret ja, da Pukki endte med at blive udtaget, og på fredagens pressemøde fortæller han nu også, at han er klar til lørdagens opgør mellem Finland og Danmark.

- Jeg har trænet normalt i halvanden uge som de andre spillere. Jeg spillede også 30 minutter i den sidste testkamp, og jeg har ikke haft problemer efterfølgende.

- Jeg føler mig tilbage i min normale form, og jeg er klar til at spille så længe, som træneren ønsker, udtaler Teemu Pukki ifølge TV2 Sporten.

31-årige Teemu Pukki står noteret for 30 mål i 91 landskampe for Finland, og lørdag aften klokken 18:00 finder vi ud af, om han kan fortsætte sin målform mod danskerne.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 15. juni
Mandag 14. juni