LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Teenagekomet strålede i Roma-sejr

| Champions League | 10 kommentarer
Zaniolo-perler og Sonshine - Se ALLE rundens 11 CL-mål her
Zaniolo-perler og PSG-show - se tirsdagens FEM CL-kasser her
Ungt stjernefrø bliver dagens helt for Roma! Se begge hans mål her
Teenagekomet strålede i Roma-sejr
Foto: Getty Images
Nicolo Zaniolo scorede begge mål, da Roma hjemme slog Porto med 2-1 i den første af to Champions League-ottendedelsfinaler.

Både Roma og Porto manglende flere normale startere, da de to mandskaber tirsdag tørnede sammen i det første af to møder om en plads i Champions Leagues kvartfinaler.

Det betød blandt andet syv italienere i Romas startopstilling - inklusiv 35-årige Antonio Mirante i stedet for svenske Robin Olsen.

Efter en jævn indledning, hvor Porto var fint med spillemæssigt, men ikke skabte meget, havde Roma før pausen et par hæderlige chancer.

Først tvang Lorenzo Pellegrini Porto-keeper Iker Casillas ud i en redning efter godt Roma-spil, og lidt kom Edin Dzeko tæt på efter en god aktion i venstre side, men bosnierens forsøg tog ydersiden af stolpen.

0-0 ved pausen efter en ellers forholdsvis tempofyldt første halvleg.

Straks efter pausen kom der endnu mere gang i løjerne, og Roma var de klart mest nærgående med folk som Lorenzo Pellegrini og Bryan Cristante som afsluttere.

Efter 70 minutter kom 1-0-målet, da Stephan El Shaarawy fandt Dzeko i boksen, og angriberen dirigerede fornemt bolden videre til 19-årige Nicolo Zaniolo, der sparkede værterne foran.

Kort efter blev det også 2-0, da Dzeko efter en omstilling knaldede bolden på stolpen, og Zaniolo fulgte op med sit andet mål.

Roma havde styr på kampen, men to minutter efter Zaniolos anden kasse, kom gæsterne alligevel tilbage, da bolden tilfældigt faldt ned for fødderne af Adrian Lopez efter en afslutning, og han slog til som en klapperslange.

Udeholdets Hector Herrera havde den bedste mulighed i slutfasen, men der faldt ikke flere scoringer, og med 2-1 er det fortsat helt åbent.

Der er returkamp i Portugal om tre uger.

Se West Ham - Fulham Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Mikael Blond
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar