Luk

Teknisk direktør forlader Valencia øjeblikkeligt

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Lille - Valencia
Champions League gruppe H (23/10)
bet365 2,75 3,30 2,62
NordicBet 2,85 3,40 2,65
Oddset 2,75 3,30 2,55

Der er kaos i Valencia, hvor der angiveligt er utilfredshed med klubbens ejer. Nu har teknisk direktør Pablo Longoria fået ophævet sin kontrakt, oplyser La Liga-mandskabet.

Det var en kaotisk sommer hos Valencia, hvor der har været rygter om utilfredshed hos klubbens sportslige ledelse.

Ifølge Valencia-baserede aviser, blandt andet Super Deporte, har der været utilfredshed med, at klubbens ejer, Peter Lim, selv ønsker at styre klubbens transferaktivitet.

Det medførte rygter om, at klubbens sportslige ledelse, blandt andre sportsdirektør Mateu Alemany, truede med at forlade klubben. Det er dog endnu ikke sket, men efter fyringen af cheftræner Marcelino er rygterne blusset op igen i de spanske medier.

Denne gang ser der ud til at være noget om det. Alemanys højre hånd, teknisk direktør Pablo Longoria, der har stået for at hente unge spillere til klubben, har fået ophævet sin kontrakt. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Valencia er nået til enighed med Pablo Longoria omkring ophævelsen af hans kontrakt med virkning fra fredag. Klubben vil gerne takke ham for det hårde arbejde og den dedikation, han har vist, mens han har været teknisk direktør, står der.

Ifølge flere spanske medier - heriblandt Sport - forhandler Mateu Alemany også om at komme ud af sin kontrakt. Det ventes, at det falder på plads inden længe.


Af Jonas Sand

1 kommentar

bruger 153985 08:43          
Cirkus
Søndag 20. oktober