Luk

Luk

Tenniscifre: B.93 gav akademikerne lærestreg

| 2. division | 7 kommentarer

B.93 bankede AB med hele 6-1 på udebane i 2. divisions oprykningsspil. Jeppe Erenbjerg scorede hattrick for Østerbro-mandskabet.

Fem point adskilte B.93 og AB i tabellen inden søndagens duel, som skulle vise sig at blive alt andet end tæt.

Allerede efter 13 minutter var B.93 foran 3-0 på mål af Jeppe Erenbjerg, Tammer Bany Odeh og Souheib Dhaflaoui, og gæsterne så sig ikke tilbage.

Erenbjerg var på pletten igen efter 27 minutter og scorede til 4-0, inden Tammer Bany Odeh også scorede sit andet mål syv minutter før pausen.

AB kom på tavlen midtvejs i anden halvleg ved Mathias Kisum, men kort før tid lukkede og slukkede Jeppe Erenbjerg og fuldendte sit hattrick med målet til 6-1.

Derfor har B.93 ni point op til Hillerød på andenpladsen i oprykningsspillet, men der resterer kun fire runder, så oprykning til NordicBet Ligaen synes urealistisk.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Cerezo 15:10          
Av, den må gøre lidt ondt hos AB. Og det gør det næppe bedre at nederlaget var mod en anden gammel stævneklub og rival. AB og B93 er vel tæt på at være de to mest hæderkronede tilbageværende klubber fra dansk fodbolds spæde start (med bl.a. ni mesterskaber hver), nu hvor KB ikke længere konkurrerer i eget regi på højeste seniorniveau. AB, KB og B93 har i øvrigt alle haft egne tennisafdelinger i mange år, men det er en helt anden historie og nok en ringe trøst for akademikerne i dag.
Grøn af misundelse 16:00          
Ser ud til at oprykningsspillet har været en badebillet og sovepude for Ab, de er da gået helt i stå,der skal da ske noget nyt hvis de skal være med om oprykning næste år, bliver svært med Esbjerg, Jammerbugt B93 og Thisted/Hillerød
Kundernehar altid ret 19:17          
Cerezo Glemmer du ikke Frem her?? De er fra 1886
Cerezo 19:56          
@Kundernehar altid ret: Frem er også en hæderkronet klub med en flot historie, men de har mig bekendt kun seks mesterskaber. Og desuden kan man sgu´ da ikke spille tennis i et arbejderkvarter som Sydhavnen uden at blive stemplet som klasseforræder af værste skuffe! Er vel nærmest kun golf der ville være et større svigt. ;)
poh 08:23          
@Grøn af Misundelse: nu slog vi jo Thisted 1-6 i sæsonens første udekamp. Så det er lidt som vinden blæser. AB målsætning var top 6; indfriet.

Men forfærdelig dag på stadion igår, det siger sig selv...
-V- 10:46          
Og det gør det næppe bedre at nederlaget var mod en anden gammel stævneklub og rival. AB og B93 er vel tæt på at være de to mest hæderkronede tilbageværende klubber fra dansk fodbolds spæde start (med bl.a. ni mesterskaber hver), nu hvor KB ikke længere konkurrerer i eget regi på højeste seniorniveau. AB, KB og B93 har i øvrigt alle haft egne tennisafdelinger i mange år, men det er en helt anden historie og nok en ringe trøst for akademikerne i dag.
Tror ikke at vi i ´93 opfatter AB som en speciel rival - der er andre klubber vi bryder os mindre om. Personligt holder jeg meget af Gladsaxe Stadion, som har fine forhold og et stærkt udvalg af mad og drikke.

Mht tennis ligger AB laaaangt nede af listen over antal medlemmer, hvorimod KB er landets 3. største og B.93 landets største tennisklub (og vi har endda mange, mange hundrede potentielle medlemmer på venteliste).

Mht kampen, så spiller den relative betydning af kampens resultat nok ind på spillet.
Man kunne spille uden risiko/gevinst.
Soebronx1889 13:56          
Jeg vil nu heller ikke vurdere B93 som synderligt højt oppe på AB´s rivalliste. En klub som HIK vil jeg f.eks. mene ligger højere. Måske endda også Næstved fordi de ligesom AB er en større "grøn" klub fra Sjælland.
Lørdag 25. juni