Luk

Ter Stegen: Jeg håber Coutinho har det sjovt

| International | 4 kommentarer
Ter Stegen: Jeg håber Coutinho har det sjovt
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Villarreal
La Liga (24/09)
bet365 1,28 5,75 9,00
NordicBet 1,29 6,20 9,20
Oddset 1,30 6,10 8,50
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Marc-André ter Stegen håber, at Philippe Coutinho får succes og får det sjovt hos Bayern München. Det siger han til Sport.

Opholdet hos FC Barcelona blev ingen succes for Philippe Coutinho, efter brasilianeren rykkede til La Liga-mandskabet fra Liverpool.

I slutningen af sommerens transfervindue rejste han derfor videre til Bundesligaen og Bayern München på et lejeophold. Her håber Marc-André ter Stegen, at han finder succes.

Det siger den tyske FC Barcelona-keeper ifølge spanske Sport, hvor han har masser af rosende ord til sin tidligere holdkammerat.

- Jeg håber mere end alt andet, at Coutinho har det sjovt. Han er en fantastisk spiller med en fantastisk personlighed. Det var ikke altid nemt for ham i FC Barcelona, men jeg håber, at han igen kommer til at nyde at spille fodbold.

- Jeg behøver ikke sige noget om hans sportslige kvalitet, for der er ingen tvivl om, at han er en fantastisk spiller, der gør Bundesligaen bedre, siger målmanden.

27-årige Philippe Coutinho nåede 76 kampe for FC Barcelona. Her blev det til 21 mål og 11 oplæg. Han har spillet to kampe siden skiftet til Bayern München.


Af Jonas Sand
Lørdag 21. september