Luk

Terry: Mount bliver anfører i Chelsea

| Chelsea | 10 kommentarer

Infoboks

Zenit - Chelsea
Champions League gruppe H (08/12)
Oddset 6,00 4,20 1,52
bet365 6,00 4,20 1,55

John Terry, som er assistenttræner i Aston Villa, fortæller, at han er helt sikker på, at Mason Mount er den kommende anfører i Chelsea.

Mason Mount var en af de spillere, som Frank Lampard i den grad skal have respekt for at have givet chancen.

Den engelske midtbanespiller var en stor profil under Lampard, og efter Thomas Tuchel har overtaget cheftrænerposten, har han fortsat det højre niveau.

Den tidligere Chelsea-kaptajn John Terry, som nu er assistent i Aston Villa,  er sikker på, at Mount kan overtage det anførerbind, som han tidligere havde om armen.

- Jeg er 100 procent sikker på, at han (Mason Mount, red) bliver den fremtidige anfører i Chelsea. Han har været deres bedste spillere i denne sæson.

- Han er en god fyr, som træner rigtig hårdt. I Chelsea viser han fantastiske lederegenskaber. Jeg tror faktisk, at han kommer til at være kaptajn for både England og Chelsea, vurderer Terry ifølge fotbolltransfers.com.

Chelsea og Mount er i øjeblikket nummer fem i Premier League, efter holdet har ramt et god stime under deres nye træner.

 


Af Theis Fischer Brandt

10 kommentarer

orfeopataro 16:30          
Enig, Mount har været meget imponerende i et stykke tid. Selv på de mange dage hvor resten af holdet ikke har formået at vise noget.
Vince71 16:35          
Uden tvivl Chelseas bedste og mest stabile spiller denne sæson. Han giver 100% hver eneste gang og gør så mange ting rigtigt og godt i løbet af en kamp. Helt klart en kommende kaptajn i ham.
hollie 16:36          
Anfører for Chelsea måske, men England, nej. Der er bedre spillere i kø. Han er dog en fin nok spiller, og en god sweitzerkniv, at have fremadrettede, der kan lidt af det hele, omend talentet ikke er lig spillere som Grealish, Jadon og Saka. Derudover tror jeg også noget mere på Bellingham. For slet ikke at glemme hovedtalentet af dem alle, Foden.
Cfever 16:38          
De spiller så også hovedsagligt kant i modsætning til Mount ...
Vince71 16:43          
@Hollie
Mount bliver nu af mange vurderet som en spiller der kan blive verdensklasse og uden tvivl et af landets bedste talenter, så selvfølgelig er han på samme hylde som dem du nævner.
hollie 17:01          
Har måske ikke set nok Chelsea kampe i så fald. I dem jeg har set, har han dog ikke været nær de andre nævnte (på nær Bellingham, det kun er et skøn). Man kan vel argumentere for, at Mount også er aktuel på kanten, på samme måde som Grealish, Saka og Foden også er aktuelle i midten, rent offensivt. Bellingham er udpræget central midtbanespiller.
forzabayern 17:28          
Saka & Bellingham over Mount, hvad har du røget hollie? Mount har nærmest på Hazard-agtig vis båret Chelseas offensiv den seneste halvanden sæson. Noget hverken Saka eller Bellingham er i nærheden af. Jeg går ud fra at du bare siger noget, og at du ikke har set nogle kampe med Chelsea, ellers ville du ikke sige sådan noget vås.
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december