Luk

Thelander om fleksible AaB: Er svære at møde

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,05 3,50 2,14
Oddset 2,90 3,40 2,30

Vi har vist, at vi er svære at spille imod, og at vi kan spille alle typer af kampe, siger AaB-stopperen Rasmus Thelander.

AaB har i de seneste fire 3F Superliga-kampe hentet hæderlige otte point, og forsvarsspilleren Rasmus Thelander er glad for holdets udvikling og præstationer.

- Vi er svære at spille imod, og vi har en stærk defensiv base gennem hele holdet. Selvom vi er ramt af skader eller karantæner, så er gameplanen så indarbejdet i os, at alle ved, hvad vi skal gøre. Alle er trygge ved vores spillestil, og vi kan spille alle typer af kampe.

- Vi kan styre en kamp som mod FC Nordsjælland, vi kan spille lige op med en fysisk stærk modstander som FC Midtjylland, og i Randers tog vi arbejdshandskerne på, og så sloges vi, fordi det var det, der var brug for, siger Rasmus Thelander.

AaB møder fredag OB på udebane, og Rasmus Thelander forventer, at det meget vel kan blive en krig mod fynboerne.

- Jeg forestiller mig, at vi får brug for noget forskelligt. Det kan godt blive lidt af en slåskamp i Odense, men samtidig skal vi selvfølgelig også forsøge at sætte godt, offensivt spil sammen og få skabt en masse chancer, siger han.

AaB er på en øjeblikkelig femteplads med 16 point for 10 kampe.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar