Luk

Thiago om Alisson: Han har givet os en gave

| Premier League | 15 kommentarer

Infoboks

West Bromwich - Liverpool 1-2
Premier League
15' 1-0 Hal Robson-Kanu
33' 1-1 Mohamed Salah
90' 1-2 Alisson Becker

Liverpools Thiago Alcantara er fuld af roser til målmanden Alisson, efter denne i de absolut sidste sekunder scorede sit første karrieremål i Premier League mod West Bromwich og sørgede for, at Liverpools Champions League-håb lever.

Der var held og mirakler, da Liverpools målmand Alisson i de allersidste sekunder headede et mål ind i søndagens Premier League-kamp mod West Bromwich til slutresultatet 2-1.

Målet gør, at Liverpool trods en rædselsfuld sæson stadig kan drømme om at skulle spille Champions League i næste sæson, hvis de kan overhale Chelsea i de sidste runder.

Alissons landsmand på Liverpool-midtbanen Thiago Alcantara var i hvert fald ikke i tvivl om, at han lige havde oplevet noget særligt. Det siger han til BBC Radio 5.

- Jeg har aldrig set noget lignende. Man har set målmænd score den slags mål, men jeg har aldrig set det selv. Jeg er glad for præstationen, men så glad for ham. Han har givet os en gave, siger Thiago med henvisning til Alisson.

Han uddyber efterfølgende målets betydning.

- Det er meget vigtigt, for vi kæmper for top fire og for ham. Han er dejlig fyr, så vigtig for os og det har været et hårdt år for ham, så vi er meget glade på hans vegne.

Thiago henviser hermed til, at Alisson på tragisk vis mistede sin far i en drukneulykke tilbage i februar måned.

Målet var det første, som brasilianeren har scoret i sin professionelle karriere - og nok et, han vil huske med meget stor glæde.


Af Philip Blüdnikow
Søndag 20. juni