Luk

Thierry Henry skal være træner i Canada

| CF Montreal | 6 kommentarer

Infoboks

Toronto FC - CF Montreal
Major League Soccer samlet tabel (24/10)
Oddset 2,15 3,60 2,95

Den tidligere Arsenal-spiller og Monaco-træner Thierry Henry skal fra næste år stå i spidsen for Montreal Impact i MLS. 

Tidligere på året blev Thierry Henry fyret som manager i Monaco, men nu har franskmanden sikret sig et nyt trænerjob.

Det er candiske Montreal Impact, som spiller i MLS, der har offentliggjort, at Thierry Henry vil tiltræde som deres nye cheftræner fra årsskiftet. 

- Han er konkurrencemindet og en leder, som har udmærket ham selv på det højeste niveau gennem hele sine karriere, og han bringer sine evner med sig til Montreal, siger Montreal Impacts klubpræsident Kevin Gilmore til klubbens hjemmeside

- Det er en ære at blive cheftræner i Montreal Impact og vende tilbage til MLS. Det er en liga, som jeg har et stort kendskab til. Jeg har altid haft et godt øje til denne klub, og nu er jeg her, siger Thierry Henry til klubbens hjemmeside.

Thierry Henry repræsenterede som spiller New York Redbulls fra 2010 til 2014, hvor han spillede 122 kampe og scorede 51 mål. 

 


Af Sajeev Shankar

6 kommentarer

Shiwani 15:59          
Nogen der egentlig ved hvorfor at nogle canadiske hold spiller med i MLS? Ligesom at nogle hold fra Wales har spillet i PL
Krook 16:17          
Tror ikke de går forfærdeligt meget op i hvilket land en klub ligger i derovre. Så længe der bare er penge i det.
Scholesy 16:24          
Der var ikke nogen professionel fodbold liga da Montreal og Vancouver kom med i MLS.
gunnerboydk 16:34          
@slem

Tænker at det må være fordi Cardiff og Swansea er for "gode" og store til at spille i den walisiske liga ligesom at Toronto, Vancouver og Montreal størrelsesmæssigt passer bedre til MLS end den meget nye canadiske liga
Roscoe 16:44          
I tilfældet med de walisiske klubber er grunden at Wales ikke havde deres egen liga, da Swansea, Cardiff, Wrexham, Colwyn Bay, Merthyr Town og Newport blev dannet. Den walisiske liga blev først dannet i 1992, og da ønskede disse klubber ikke at skifte fra det engelske ligasystem.
Jeg forestiller mig at det er lidt den samme historie med de canadiske klubber i MLS. Der er også canadiske hold med i NBA og NHL osv...
Lagoni 20:26          
Montreal Impact blev stiftet i 2010 hvilket var før den Canadiske professionelle liga kom til verden, så det var oplagt at de skulle være med i MLS.

Det bliver noget af en udfordring for Henry, for Impact har de seneste 3 år ikke været med i play-offs, og har i en lang periode været et af de dårligste MLS hold.

De har i 2019 sæsonen haft et aldrende hold med velkendte navne som Sagna og Krkic i truppen, og med Patrice Bernier som assisterende træner.
Torsdag 21. oktober
Onsdag 20. oktober