LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Thisted - Esbjerg skal spilles på kunstgræs

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Thisted - Esbjerg skal spilles på kunstgræs
Foto: Rasmus Lykke, Thisted FC

Infoboks

Esbjerg fB - Kolding IF
Træningskamp (22/01)
bet365 1,50 4,50 4,50

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
JydskeVestkysten skriver, at weekendens opgør mellem Thisted FC og Esbjerg fB spilles på en kunstgræsbane i stedet for nordvestjydernes normale opvisningsbane.

Når Thisted FC i weekenden tager imod Esbjerg fB i 1. division, bliver kampen ikke spillet på nordvestjydernes normale opvisningsbane.

I stedet skal opgøret spilles på en kunstgræsbane i Thisted. Det skriver JydskeVestkysten, som har talt med Thisted-direktør Karl Kristian Guldhammer.

Græsbanen i Thisted har ligesom mange andre baner rundt omkring i landet lidt under det kolde vejr, og derfor undersøgte man mulighederne for at flytte weekendens kamp til enten Aalborg eller Hobro.

Det var dog ikke en mulighed, og derfor skulle det besluttes, om kampen skulle spilles på kunstgræs eller aflyses - og det endte altså med den første mulighed.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Lifetec 13:40          
Fint at få afviklet kampene.
Det jeg ikke forstår er, at kunstgræsbaner er gode nok nogle gange, men andre gange er det ikke en mulighed. Nu har jeg oplevet flere gange, at Nykøbing FC har spillet 1. divisionskampe på deres udmærkede kunstgræsbane. Omvendt har jeg også oplevet flere gange, at modstanderen (?) ikke accepterer at spille på kunstgræs, hvorfor kampen er blevet udskudt.
Jeg kan forstå, at divisionsforeningen/DBU har visse krav til udenomsfaciliteter i 1. division, men så længe de accepterer/dispenserer og så længe selve banen er i orden, så kan jeg simpelthen ikke forstå at modstanderen skal godkende.....
Rasbak 14:30          
Fint at få afviklet kampene - præcist !

Når en klub har baneproblemer pga manglende varmelegme i banen, så burde man fast have udpeget en kunststofbane som alternativ kampafvikling, i stedet for at udpege alternative græsbaner langt-pokker-i-vold som heller ikke er egnede til at aftage afviklingen af et stigende antal kampe.

I det hele taget forstår jeg ikke kritikken mod kunstofbaner. Specielt ikke når vi har vedtaget at ville kunne vinter-afvikle kampe næsten frem til jul og allerede fra februar igen. Det må da være bedre at man enes om at afvikle kampen på et fint og egnet underlag ( som tilfældet var for Roskilde`s kamp mod Vejle i weekenden ) end at spille i nogle mudderhuller der ikke er den engelske 4 division værdig.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar