Luk

Thisted FC tog sejren fra BK Frem i overtiden

| 2. division | 0 kommentarer

BK Frem så længe ud til at vinde kampen, men i kampens overtid stjal Thisted FC det ene point med målet til slutresultatet 1-1.

Lørdag eftermiddag var der i 2. divisions gruppe 1 en andenplads med blot et point til førstepladsen på spil for BK Frem, der tog imod Thisted FC på hjemmebane.

I sæsonens syv første kampe havde BK Frem ikke forladt banen med et nederlag, og mod Thisted FC, der havde tabt tre ud af syv kampe, lå en hjemmesejr derfor i kortene.

Det var dog ikke til at se på banen, som i første halvleg blev efterladt uden mål af de to mandskaber, der altså gik i omklædningsrummene med en stilling på 0-0.

Åbningsmålet skulle BK Frem bruge et kvarter af anden halvleg på at score, og efter 60 minutter kunne Emil Schou Jørgensen finde en jubelscene frem med målet til 1-0.

Det mål så længe ud til at blive et matchvindende et af slagsen, men i dommerens overtid scorede Yao Dieudonne for Thisted FC til slutresultatet 1-1.

Med det ene point ligger BK Frem på andenpladsen med tre point op til Jammerbugt FC på førstepladsen.

Thisted kravler med det ene point op på en femteplads med tre point op til BK Frem.

Andetsteds i 2. division gruppe 1 spillede Brabrand 1-1 med Aarhus Fremad. Det resultat efterlader Brabrand over nedrykningsstregen på målscorer, mens Aarhus Fremad tager sig af 6. pladsen.


Af Lasse Rene
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august