LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thisted henter estisk Agger-erstatning

| NordicBet Liga | 10 kommentarer
Thisted henter estisk Agger-erstatning
Foto: Rasmus Lykke / Lokalupdate.dk
1. divisionsklubben Thisted har her til aften præsenteret den 25-årige estiske angriber Hannes Anier som ny mand i truppen. Han kommer til fra Flora Tallinn i hjemlandet.

Oprykkerne fra Thisted sagde tidligere på måneden farvel til topscorer Mikkel Agger, der nåede at score 11 mål for nordjydernen inden salget til Norge.

Nu er hans erstatning så fundet. Valget er faldet på den 25-årige Hannes Anier, der senest var på kontrakt i Flora Tallinn i Estland.

Hannes Anier har en fortid i dansk fodbold, da han i 2013 fik fire Superliga-kampe for OB - uden at score.

I den bedste estiske række står angriberen noteret for 11 mål i 35 optrædender.

Aftalen gælder i første omgang frem til denne sommer skriver Thisted på egen hjemmeside.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

10 kommentarer

nixcha 19:59          
Hahahaha! Hannes, der var du jo igen! En smuk fodboldspiller. Han er nok blevet mere moden, så det kan blive godt. Ellers bliver det godt for damerne i Nordjylland:-)
MikkelF 20:16          
Spændende tilføjelse. Er ikke lige opdateret på den estiske ligas niveau, men den er vel mindst på niveau med 1. divisionen herhjemme, så mon ikke han kan lave pænt med mål for Thisted.
rasmussk 20:23          
Mindst på niveau med 1 div herhjemme? Den amerikanske er godt og vel på niveau med 2 div herhjemme, skal ikk udtale mig om den estiske men vil ikke drage hastede konklusioner.
Nemt91 21:20          
Den estiske er bedre end den danske 1. Division, ihvertfald top holdene.
Ljoninho 21:48          
Den amerikanske er godt og vel på niveau med 2 div herhjemme,


Jeg er nu ellers ret så sikker på, at spillere som Giovinco, Howard, Bradley, Dos Santos, Piatti og langt langt flere ville gå pænt nemt ind på ethvert Superliga hold! :)
lai-fan 22:16          
Har du set en MLS kamp? Der er en årsag til at en bold til David Villa typisk er den sidste. For selv en komplet frispilning til en spiller ved siden af, er en dårligere chance end Villa skyder selv fra 25 m dækket af to mand. Nogle af MLS-spillerne ville ikke kunne lave et indlæg ind i panden på nogen som helst, om så deres liv afhang af det. Der er stjerner, men lige ved siden spiller spillere som end ikke har teknisk eller taktisk niveau til et danmarksserie-hold. Så kan de måske løbe en 100 m på ~11 sek, men fodboldspillere, som man forstår det i Europa, er de ikke.
lutchavez 22:57          
Niveauet er ligeså højt som superliga. Desuden var han den eneste trussel mod Sverige forleden.
Fredag 22. marts