LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thisted-midt: Skal ikke tage fejl af Hvidovre

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Thisted-midt: Skal ikke tage fejl af Hvidovre
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Man skal ikke lade sig narre for meget af, at Hvidovre bakser med at hente sejre i øjeblikket, mener Thisteds midtbanespiller Andreas Heimer før weekendens opgør.

Der skal ikke nødvendigvis lægges for meget i, at Hvidovre blot har hentet et enkelt point i de seneste syv 1. divisionskampe.

Sådan lyder meldingen fra Thisteds midtbanespiller Andreas Heimer før holdenes indbyrdes opgør på søndag.

- Man skal ikke tage fejl af Hvidovre. De har et rigtig godt hold med nogle dygtige individualister, så vi skal finde tilbage til den defensive base, vi havde i starten, siger Heimer til klubbens hjemmeside.

- Vi skal arbejde som en enhed, løbe de ekstra meter for hinanden og være mere afklaret i de afgørende situationer. Derudover skal vi være bedre til at holde fat i kuglen i momenter, siger Heimer.

Thisted har ikke vundet i fire ligakampe, og men Heimer ser dog gode muligheder mod Hvidovre, hvis Thisted-mandskabet ellers rammer dagen.

- Vi har nogle rigtig gode boldspillere, og det kunne være fantastisk, hvis de kunne blive sat mere i scene.

- Det er en enormt tæt række, og man skal være der 100 procent, ellers bliver man straffet lynhurtigt uafhængigt af, hvem man møder. Men hvis vi lykkes med disse ting, vil jeg mene, at der er en god chance for at hive point med hjem fra kampen, siger den 20-årige midtbanespiller.

Søndagens kamp spilles i Hvidovre klokken 13:45. Før opgøret ligger Thisted nummer seks i 1. division, mens Hvidovre ligger næstsidst.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj