LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thisted skriver med tidligere Fredericia-slovak

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Thisted skriver med tidligere Fredericia-slovak
Foto: Joan Barløse / FC Fredericia
Thisted FC har hentet den slovakiske midtstopper Matej Podstavek til klubben på en aftale for resten af året. Han har tidligere spillet i FC Fredericia med fin succes.

Thisted FC har fundet sin erstatning for Mads Lauritsen, som tidligere onsdag forlod klubben til fordel for Vejle Boldklub. Valget er faldet på slovakiske Matej Podstavek, som tidligere har spillet i FC Fredericia. De to parter har papir på hinanden frem til årsskiftet.

Tilbage i december sidste år, fik Matej Podstavek sin kontrakt i FC Fredericia ophævet, og derefter drog han på eventyr i Libanon - men nu er han altså tilbage i Danmark.

- Matej Podstavek er en erfaren forsvarsspiller, der med sin størrelse er en god duelspiller. Han har en god højrefod samt en god personlighed der vil passe godt ind i vores spillertrup, siger cheftræner Joakim Mattsson i en pressemeddelelse.

- Matej har tidligere prøvet at spille i et tremandsforsvar i FC Fredericia, og det passer perfekt til vores spillestil, og så har han været i Danmark før og kender den danske kultur, så jeg tror at han vil hurtigt tilpasse sig. Endvidere vil Matej med sine 195 centimeter forstærke os på standardsituationer, siger Mattsson.

Den høje slovak har været uden klub siden udgangen af sidste sæson og har i løbet af sommeren været på jagt efter en ny. Ifølge bold.dk's oplysninger har han været i betragtning hos skotske Kilmarnock.

Matej Podstavek spillede i FC Fredericia fra sommeren 2015 til december 2016. Her blev det til i alt 47 kampe og to scoringer.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Njord 22:27          
Lyder som en ok erstatning. Velkommen til!
hcs 22:56          
Fuldstændig
Fjollet af FC Fredericia
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april