Luk

Thomas Delaney: Sådan en kamp skal vi vinde

| Champions League | 0 kommentarer

Thomas Delaney var overbevist om, at Dortmund skulle have vundet tirsdagens Champions League-kamp mod FC Barcelona.

Tirsdag aften spillede Dortmund 0-0 på hjemmebane på mægtige Barcelona, men Dortmund-danskeren Thomas Delaney var ikke tilfreds med resultatet, da han mente, at Dortmund havde fortjent mere.

Det sagde han efter kampen til TV3+.

- Sådan en kamp skal vi vinde. Der er selvfølgelig et straffespark, som Marco (Reus, red.) plejer at score på, men udover det havde vi de fleste chancer, og vi spillede egentlig en fin kamp. I første halvleg var der perioder, hvor vi virkelig haltede efter. Det sidste kvarter var overlevelse, men især i anden halvleg spillede vi en god kamp, sagde han.

Som den danske landsholdsspiller nævner, så brændte Dortmund-kaptajnen Marco Reus et straffespark, hvor Barcelonas tyske målmand tydeligt forlod sin målstreg, før sparket blev sendt afsted. 

Men det tillægger Delaney ikke megen betydning, selvom han ikke havde set det efter kampen.

- Det har jeg overhovedet ikke set. Det er svært at se inde på banen, det må dommerne om. Men jeg har hørt, at de er dømt nogle steder i England. Men vi kan jo også bare score. Vi har jo også andre chancer, så det er en følelse af, at sådan en kamp her skal vi gerne vinde. Vi har de her muligheder, afslutter danskeren. 

Næste opgave i Champions League for Delaney og co. er onsdag d. 2. oktober, når Slavia Prag tager imod tyskerne.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober