Luk

Thomas Frank forsikrer: Vi bliver kun stærkere

| Championship | 19 kommentarer

Infoboks

Reading - Brentford 0-3
Championship
23' 0-1 Bryan Mbeumo
64' 0-2 Joshua Dasilva
90' 0-3 Joel Valencia

Brentford-træner Thomas Frank er ovenud tilfreds med 3-0-sejren over Reading, og holdet bliver kun stærkere herfra, fastslår han.

Brentford fortsatte tirsdag deres forrygende stime i Championship, da Reading blev slået med 3-0 på udebane.

Brentford er nu ubesejret i fem kampe og ligger nummer tre i Championship, og cheftræner Thomas Frank forsikrer, at holdet kun bliver stærkere herfra.

- Jeg synes, vi sluttede godt af, og så ved jeg godt, det er nemmere, når man er foran 2-0, men vi ramte vores topniveau, og vi bliver kun stærkere, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

- Vi skal vinde alle kampe, og det her var en stor, stor test for os i forhold til, om vi kunne fortsætte vores fokus og niveau. Så ville vi være i en rigtig god position, og forhåbentlig kan vi fortsætte mod Wigan i weekenden.

Alle tre kampe siden corona-pausen er blevet vundet af Brentford, der heller ikke har lukket et eneste mål ind i kampene.


Af Sara Margren

19 kommentarer

Toon Toon! 08:42          
Spørgsmålet er om Frank efterhånden er ved at være aktuel for en PL-klub? Hvis Brentford nu ikke rykker op kunne det godt blive aktuelt.
Esbjerg - fan 08:45          
Mon dog - selv blind høne kan finde korn.
fodbolderlivetfcb 08:48          
Toon toon
Tanken er god, men efter min mening ville det give bedst mening for Frank at blive, hvis de ikke rykker op. De er trods alt ved at bygge noget rigtig spændene op, underholdende fodbold:)
Tror ikke Frank passer til et hold som Burnley fx.
Toon Toon! 08:54          
Hans forgænger endte i Villa. Og Frank gør det vel endnu bedre end ham pt.? Og det er da naturligt at der kigges på Frank, når de i så stor en del af sæsonen har spillet forrygende fodbold, scoret masser af mål og ikke smidt mange point efter en dårlig start. Mange mener at Brentford pt. er rækkens bedste hold, så helt naturligt hvis Frank blir interessant for PL-klubberne.
Snigskytten 08:54          
Men ville Frank så skifte.... Der er alligevel brugt noget tid, på at få det til a spille som nu.
fodbolderlivetfcb 09:03          
Der er da helt sikkert nogle pl-klubber der ser Frank som interessant, men tror Frank kan bygge et bedre hold med Brentford
anders.hede 09:20          
Kan godt irritere mig de(viaplay) ikke sender mere fra Championship. Det var da oplagt at vise Brentford mere.

I stedet sender de en pæn del Frauen-bundesligakampe med danske kommentatorer... det er jo nok politisk korrekt, men det er næppe seertalsvenligt.
Søndag 12. juli