Luk

Thomas Frank forventer mere af dansk duo

| Championship | 3 kommentarer
Thomas Frank forventer mere af dansk duo
Foto: Getty Images

Infoboks

Brentford - Stoke
Championship (21/09)
bet365 1,85 3,50 4,50
NordicBet 1,85 3,80 4,20
Oddset 1,82 3,75 4,10

Brentford-cheftræner Thomas Frank siger ifølge Wimbledon Times, at der er mere i vente fra midtbaneduoen Christian Nørgaard og Mathias Jensen.

Brentford satte lørdag eftermiddag ét point på kontoen, da Hull kom på besøg i Championship og fik 1-1 med hjem.

Christian Nørgaard fik debut for Brentford, da han startede på den centrale midtbane sammen med landsmanden Mathias Jensen. 

Thomas Frank siger ifølge Wimbledon Times, at der er mere i vente fra den danske duo og kantspilleren Bryan Mbeumo, som ellers gjorde det fint.

- Det var Christians første kamp. Der er mere i vente fra ham. Mathias gjorde det okay, men der er også mere i vente fra ham. Og så er der Bryan, der imponerede mig, men der er også meget mere i vente fra ham, siger Frank.

For anden gang i sæsonen scorede angriberen Ollie Watkins, der nu har sat sig tungt på holdets forreste plads. Det siger den danske cheftræner, der dog også mener, at han skal forbedre sig.

- Der er ting, Ollie er nødt til at lære - både som angriber og som tier, men de to mål, han har scoret, viser, at han har angriberinstinktet i sig, fortæller Frank.

Henrik Dalsgaard og Luka Racic startede også på banen for Brentford, der havde Emiliano Marcondes på bænken i hele opgøret.


Af Jonas Sand

3 kommentarer

NS1995 19:18          
Så for at bruge en Frank-special: Det er en proces
Lange 19:32          
Gammel nok til at huske den sætning, men ikke gammel nok til at komme videre...
Sebalist 19:36          
Spiller Racic? Shit.
Torsdag 19. september