LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thomas Frank midlertidig chef i Brentford

| Championship | 8 kommentarer
Thomas Frank midlertidig chef i Brentford
Foto: Getty Images

Thomas Frank overtager midlertidigt styringen i Brentford efter Dean Smiths afgang, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Aston Villa meddelte onsdag aften, at de har hyret Brentfords Dean Smith som ny manager i et team, hvor netop pensionerede John Terry skal være assistent.

Smiths hidtidige assistent i Brentford Richard O'Kelly, der kom med Smith til Brentford, har endnu en uklar fremtid, der bliver afklaret i de kommende dage.

Det skriver danskerklubben på sin hjemmeside, hvor man også tilføjer, at danske Thomas Frank torsdag står i spidsen for førsteholdets træning.

Herefter har førsteholdet en friweekend, og Brentford vil melde mere ud om trænersituationen, når der er noget at fortælle, fastslår de på hjemmesiden.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

Frankofil 06:54          
Auri Skarbalius er vist ledig på marked.
Vierhelte 07:09          
Så skal der sættes gang i en proces.
Tropico 07:12          
^lige mine ord.

TF har bare hverken evnerne eller autoriteten til at lede et hold af voksne mennesker på egen hånd. Han bliver forhåbentligt aldrig mere end assistent - både for ham selv, men også for de klubber, der i så fald ville overveje ham som en permanent løsning, selvom jeg simpelthen ikke tror der er nogen.
malthe 07:56          
it´s a process
YouKnowIt 09:34          
Ufatteligt så meget man kan dømme en mand på et trænerjob i Brøndby, der de sidste mange år har vist sig at være utroligt svært.

Det kunne godt ligne, at det Frank blev fastansat - i hvert fald hvis de gør som i FCM, hvor det er vigtigt, at det er en, der kender klubben indefra.
Armand0 13:07          
så skidt var det heller ikke med thomas frank, han var da den første der fik sat en bundprop i projektet og startede noget tur opaf i tabellen.

at der så også var et mærkbart skift til zorninger er hva´ det er, men han har også ramt jorden mere løbene end man kunne forvente.
HGW 13:18          
Jeg kunne godt lide ham. Der skete mange underlige ting dengang, hvor spillere med høje forventninger og lønninger kom til, men som floppede Big time. Umiddelbart trænerens ansvar, men den tror jeg ikke helt holder her.

Spændende om han kan gøre det i Brentford. Hans spillestil var fin.
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj