Luk

Thomas Frank overvejer at ændre formation

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Thomas Frank overvejer at ændre formation efter Rico Henrys skade, og lige nu fokuserer han kun på at få en sejr mod Sheffield Wednesday og komme på ret køl.

Brentford har tabt tre kampe i træk i Championship, og den stime skal brydes onsdag imod bundholdet Sheffield Wednesday.

Brentford-træner Thomas Frank fastslår, at sådanne perioder kommer for alle hold, men danskerens tropper skal være gode til at håndtere dem.

- Det her er en lang rejse, og alle hold i både Championship og alle andre europæiske ligaer møder bump på vejen. De hold, der til sidst står øverst på bjerget, er dem, der kan håndtere disse momenter bedst, siger Frank ifølge Yorkshire Live.

Brentfords venstreback Rico Henry er ude i to måneder med en skade, og det får Thomas Frank til at overveje en formationsændring.

- Der er flere løsninger. Mads Bech viste lørdag, at han kan spille der, Mads Roerslev er en naturlig back, og vi kan også bruge Tarique Fosu der, som vi har gjort i højre side.

- Vi kunne endda ændre formation. Det eneste, jeg vil sige, er, at kortsigtet tænker vi kun på at få point i morgen, og på den lange bane må vi overveje, hvad den bedste løsning er med Rico ude, siger Thomas Frank.

Brentford ligger nummer to i Championship - syv point fra topholdet Norwich.


Af Sara Margren
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts