Luk

Thomas Frank roser: Mathias J. er en topspiller

| Championship | 1 kommentar

Infoboks

Brentford - Leicester
FA Cup (25/01)
bet365 4,20 3,75 1,80
NordicBet 4,20 3,60 1,90
Oddset 3,95 3,55 1,85
YouBet 4,00 3,45 1,80

Thomas Frank er glad for at se, at Mathias Jensen har ramt sit niveau på det seneste. Den tidligere FC Nordjsælland-midtbanemand er en topspiller, mener Frank.

Efter en periode på tre kampe ude af startopstillingen har Mathias Jensen været tilbage i startopstillingen i de seneste tre kampe i Brentford.

Senest kulminerede det med en scoring i 7-0-sejren over Luton.

Det glæder cheftræner Thomas Frank at se, at Mathias Jensen ligner en mand, der har ramt sit niveau, selvom det måske er kommet lidt senere end landsmanden Christian Nørgaard.

- Der er aldrig én måde at nå sit topniveau i en klub. Christian har måske ramt sit niveau lidt før Mathias, men Mathias er en topspiller, og det kan vi se i kampene, siger Frank i en video på Brentfords hjemmeside.

- I anden halvleg mod Reading var han outstanding, og mod Luton spillede han også rigtig godt. Mod Blackburn var det mere gennemsnitligt, men han lavede stadig nogle nøgleaktioner.

- Det er sådan, at jeg har fire rigtig gode midtbanespillere, og det betyder, at vi kan rotere lidt, så vi får det bedste ud af holdet og spillerne selv, siger Thomas Frank.

Mathias Jensen konkurrerer med Christian Nørgaard, Kamohelo Mokotjo, Joshua Da Silva samt en række unge spillere på midtbanen.

Brentford møder lørdag eftermiddag Sheffield Wednesday på udebane. Hvis det ender med sejr, og de øvrige resultater flasker sig, rykker Brentford ind i top seks.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 20. januar