LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thomas Frank spår Marcondes stor rolle

| Championship | 4 kommentarer
Thomas Frank spår Marcondes stor rolle
Foto: Getty Images

Hvis Emiliano Marcondes får en god opstart i Brentford, så kommer han til at spille en stor rolle i den kommende sæson, mener cheftræner Thomas Frank.

Emiliano Marcondes har været svært plaget af skader i denne sæson, og derfor har han ikke fået den ønskede succes hos Brentford.

På grund af to skadespauser på omtrent tre måneder er det kun blevet til 13 optrædener i den næstbedste engelske række, og det ærgrer hans danske cheftræner Thomas Frank.

- Emiliano har haft et rigtig svært år, og han har været rigtig uheldig med skader. Han har ikke haft nogen chancer for at få rytme.

- Han var meget tæt på startopstillingen inden den første kamp i sæsonen, men blev så skadet og var ude i tre måneder.

- Derefter havde han to indhop i vores dårlige periode. Det var lige ham, vi havde brug for, fordi han kommer med noget drivkraft og god mentalitet.

- Men så løb han ind i en skade og var igen ude i tre måneder, siger Thomas Frank.

Den manglende kontinuitet har været altafgørende for den 24-årige offensivspiller, der har hamret mål ind på stribe i Superligaen, inden han skiftede til Brentford.

- Det der med at få rytme og flow kræver spilletid og kontinuerlig træning over længere tid, siger Thomas Frank.

Den danske cheftræner har fortsat masser af tålmodighed med Emiliano Marcondes, og de kommende par måneder bliver meget vigtige for offensivspilleren.

- Han har en vigtig opstart foran sig, hvor vi håber, han kommer flyvende, så han kan blive den gevinst, som vi håbede på, da vi hentede ham.

- Jeg tvivler overhovedet ikke på, om han er god nok til det her niveau. Han skal helt op i gear i opstarten, og så kommer han også til at spille en stor rolle i næste sæson, siger Thomas Frank.

Emiliano Marcondes holdt sig i slutningen af sæsonen fri for skader, og det var her 11 af de 13 optrædener kom. Han nåede dog kun tre startpladser i løbet af sæsonen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

4 kommentarer

Christo 07:07          
Good luck Marcondes!
Rundsaven 07:53          
På B holdet?
TST 12:43          
@rundsaven, er fordi du ikke ka´ læse?
Fodbold er blot en sport 21:19          
@TST
Det tror jeg.
Fredag 24. maj