Luk

Thomasberg: AGF-bænk var helt oppe at ringe

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AGF 1-1
Superligaen Grundspil
2' 0-0 Sebastian Hausner
87' 1-0 Alhaji Kamara
90' 1-1 Patrick Mortensen

Der var masser af pres på dommeren, da Randers FC og AGF stødte sammen søndag. Randers FC-træner Thomas Thomasberg følte, at AGF ville have retfærdiggjort et tidligt rødt kort.

Det plejer at gå hedt for sig, når Randers FC og AGF tørner sammen i 3F Superligaen, og søndag var ingen undtagelse.

Således fik kampen yderligere krydderi af et tidligt rødt kort til AGF's Sebastian Hausner, og på det næsten mennesketomme stadion, var det siden til nemt at høre, at der fra de to bænke blev lagt et solidt tryk på kampens dommere.

I Randers-lejren bemærkede Thomas Thomasberg mest, at AGF, i hans øjne, forsøgte at få det røde kort 'betalt tilbage'.

- Jeg synes ikke, vi råbte gevaldigt efter dommeren. Vi var da oppe at appellere, da vi syntes, han skulle give rødt, og det gjorde han også, sagde han og fortsatte:

- Jeg synes, det var AGF, der et eller andet sted følte, at det røde kort skulle betales tilbage eller retfærdiggøres på en eller anden måde. Jeg kunne høre deres bænk hver eneste gang. 

- De var helt oppe at ringe, når der var situationer og snak omkring vi skulle have et gult kort, og jeg gætter også på, at der var nogle ledere på tribunen, som råbte højt et par gange.

Træls oplevelse at smide sejren

Randers spillede som bekendt i overtal i næsten hele kampen, men efter et solidt tryk på AGF, lykkedes det kun Thomasbergs tropper at score en enkelt gang og det i det 87. minut.

Derfor var det en enormt ærgerlig Thomasberg, der evaluerede kampen.

- Havde vi stået her med 1-0 efter kampen, havde det jo været den perfekte gameplan, men nu med 1-1 så er det en rigtig træls oplevelse, fordi de udlignede, efter vi kom foran og var en mand i overtal, sagde han og fortalte om kampen:

- Vi blev bedre til at spille i overtal i anden halvleg, og trykket blev noget større. Minus en enkelt omstilling, de havde, synes jeg, vi havde godt styr på dem, og jeg vil jo altid gerne have højere kvalitet, men i grove træk var jeg tilfreds med, hvordan vi gjorde det, da vi var 11 mod ti.

- Vi havde selvfølgelig håbet på, at målet var kommet inden, men når man ender med den skudstatistik, var det et spørgsmål om tid.

Randers har efter to runder fire point i Superligaen.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Jonas Dalgård

20 kommentarer

dellit 14:21          
Nuurh lille pus.. Tuder du igen nu?
af2420 14:26          
Evig og altid i offer rollen, det er morsomt :)

Kunne være en kæmpe fest at have ham på twitter.
TheHarryKaneTeam 14:28          
Det er forhelvede en del af spillet. Bliver det for meget for dommeren, så stanger han nok et kort ud. Man bliver så træt af at høre på Thomas Thomas Thomas Thomasberg.
Siden_1880 14:31          
- Havde vi stået her med 1-0 efter kampen, havde det jo været den perfekte gameplan, men nu med 1-1 så er det en rigtig træls oplevelse, fordi de udlignede, efter vi kom foran og var en mand i overtal, sagde han og fortalte om kampen:
Fed gameplan en mand i overtal, går den så går den...
Siger jo alt om, hvordan den mand tænker fodbold.
cf srednar 14:42          
"Bliver det for meget for dommeren, så stanger han nok et kort ud."
Det gjorde han jo så også til jeres assistent, så der er nok noget om snakken.
Kompis 14:50          
Så interviewet med Thomasberg efter kampen i går, og det var faktisk ikke noget tuden over det. Det var blot en konstatering ift. spørgsmål omkring Randers´ mange gule kort.

Det var faktisk lidt en vild opleveles i går. Så både interview med Thomasberg og Riddersholm uden at synes de var klaphatte og høre på. Hvis det er sket før, er det helt sikkert ikke sket på samme dag ;)
cf srednar 14:52          
Hørte det også, Kompis og jeg hørte ham også bare svare på spørgsmålet.
Det er vel fair nok.
Iøvrigt ærgerligt, at smide 2 point til sidst, som han påpeger, men det ville da også være underligt andet.
Men dælme flot kæmpet af jeres gutter i går.
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober